Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

12-ти ден издирват режисьора Захари Паунов

29 октомври 2014, 09:08 часа • 89028 прочитания

49-годишният режисьор и продуцент Захари Паунов  е в неизвестност вече 12-ти ден. На 18-ти октомври той си тръгва от кинофестивала "Златна роза" във Варна и от тогава няма никаква информация за него.

В този ден, около 12.30 часа, Паунов е напуснал хотел във Варна и е тръгнал с лекия си автомобил "Хонда Сивик" за София, съобщиха от пресцентъра на МВР. Оттогава следите му се губят.

Във Варна, откъдето следите му се губят, Захари Паунов получава награда за филма "Омбре". С този филм той дебютира като режисьор.

Служителите от хотела, в който е бил отседнал Паунов са съобщили, че в стаята му не е оставен багаж. За последно телефонът му е засечен във Варна, съобщи съпругата му в ефира на Нова телевизия.

Тя сподели, че Захари Паунов не е бил заплашван, както и че водят дело, но то продължава вече пета година и едва ли има връзка с изчезването му.

Захари Паунов е висок към 180 см, с едро телосложение. Косата му е права, кестенява, лицето - овално, с пъстри очи, с брада и мустаци. Адресната му регистрация е в столичния жк "Младост".

От МВР молят хората, които имат информация за него или за автомобила, с който се движи, да позвънят на тел. 112; 02/982 89 83; 982 89 37.

 

 

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес