Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След грандиозен скандал: Алек от "Ергенът" изгони още една дама (СНИМКИ)

11 април 2024, 11:30 часа

Имението на любовта в "Ергенът" беше разтърсено от грандиозни скандали и много словесни нападки. В основата на събитията беше колоритната Теа, която отправи обидни реплики дори на етническа основа към една от най-обсъжданите претендентки за сърцето на Алек МладеновВиктория.

Още: Нови разкрития в "Ергенът": Виктория сподели емоционална семейна история (СНИМКИ)

Първа, но без роза

Церемонията на Розата започна с шок за всички момичета, когато Алек извика първа Теа, след като тя беше в основата на скандалите в имението, а някои от момичета я определиха като провокатор. Учудени от избора на Алек, те се питаха защо Теа е първа. За изненада на всички ергенът остави розата настрана и заяви пред актрисата: "Вярвам, че времето ни тук приключи". Теа не можа да повярва какво се случи и се запита наистина ли Алек ще загърби всичко случило се помежду им. Решението му обаче беше категорично.

Снимка: Ергенът/Facebook

Още: Участничка от "Ергенът" разгневи зрителите със скандалното си поведение. Вижте коя (СНИМКИ)

След като Теа си тръгна, Младенов взе розите и раздаде на всяко от останалите момичета по една с въпроса "Ще приемеш ли тази роза от мен?". "Той за пореден път взима справедливо решение", каза Виктория, която по-рано сподели на Алек, че е станала жертва на словесни нападки от страна на Теа.

Снимка: Ергенът/Facebook

Снимка: Ергенът/Facebook

Още: На ринга: Киара от "Ергенът" обяви изненадваща новина (СНИМКИ)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес