Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След "Ергенът": Кристина и Мария признаха какво мислят за Алек (СНИМКИ)

26 април 2024, 13:56 часа

След поредната "Церемония на Розата" в "Ергенът" Алек се раздели не с една, а с две от участничките. Той се сбогува с гримьорката Кристина и украинката Мария, които бяха видимо шокирани от решението на Младенов. В "Преди обед" по bTV останалите без роза дами разказаха как са продължили след напускането си.

Още: След подъл женски номер: "Ергенът" напусна още една дама (СНИМКА)

Мнението им за Алек

Към днешна дата двете жени са оставили неприятните емоции в миналото и са продължили напред, без да имат лоши мисли към ергена. "Аз никога не съм имала болка. Мислих си, че имам чувства към него, защото в затворена среда човек може да се заблуди. Но осъзнах, че съм била привързана, но това не е било любов", разкри Кристина.

Още: Участничка в "Ергенът" се оплака след предаването. Вижте защо (СНИМКА)

Гримьорката обясни, че поведението ѝ в риалити формата е било форма на стратегия. Тя подчерта, че е сценарист и е "гонила дадена сюжетна линия", но разказва, че в реалния живот не е такава.

Снимка: Ергенът/Facebook

По думите на украинката Мария тя е превъзмогнала болката от последната си вечер в имението. "Чувствам се добре, преосмислих някои неща, да намеря някакви отговори. Да оставя тази история в миналото и да продължа напред. Уважавам Алек, уважавам решението му", заяви Мария. "Видях друго отношение от негова страна и до ден днешен не знам защо е решил. Аз бях в шок, може би някой ден Алек ще отговори", сподели украинката.

Снимка: Ергенът/Facebook

Още: Разкриха с какво се е занимавала Киара от "Ергенът" (СНИМКИ)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес