Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-доброто от Кайли Миноуг излиза на пазара

07 май 2012, 19:19 часа

На 4 юни ще излезе колекцията "The Best of Kylie Minogue". Сборният албум е в CD вариант и съдържа 21 от най-големите хитове на звездата, създадени по време на нейната невероятна 25-годишна кариера. Включените песни са избрани от феновете чрез мащабно маркетингово проучване, ръководено от EMI и проведено в края на миналата година. 18 от парчетата са били в Топ 5 на британската сингъл класация, като сред тях има пет №1 хита. В България албумът ще излезе на датата на световната си премиера от Анимато мюзик.

"The Best of Kylie Minogue" ще има и специално CD/DVD издание, като DVD дискът ще съдържа всички видео клипове към включените сингли.

Първият сингъл в кариерата на Kylie, “Locomotion” (по-късно преименуван от Pete Waterman на „The Loco-Motion”) е издаден на 28 юли 1987 г...и през юли месец тази година навършва точно 25 години. Австралийската звезда празнува това събитие през цялата 2012 година с интересна и разнообразна програма, включваща няколко музикални издания, концерти, колаборации, публикации, нов мърчъндайз, филм и много други изненади.

Наскоро Kylie оглави прочутия фестивал Mardi Gras в Сидни, преди да се отправи на своето смело и дългоочаквано турне, наречено Anti Tour. Следващият месец тя ще пее пред Бъкингамския дворец в чест на юбилея на английската кралица, а след това я очаква звездно участие в Proms in the Park.

 

"The Best of Kylie Minogue" - съдържание:

Can’t Get You Out Of My Head

Spinning Around

I Should Be So Lucky

Love At First Sight

In Your Eyes

Kids (with Robbie Williams)

Better The Devil You Know

All The Lovers

Give Me Just A Little More Time

Celebration

Slow

Red Blooded Woman

I Believe In You

On A Night Like This

Confide In Me

Get Outta My Way

The Loco-Motion

Tears On My Pillow

Wow

In My Arms

Never Too Late

 

Редактор: Десислава Симова

 

Адриана Димитрова
Адриана Димитрова Отговорен редактор
Новините днес