Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Готвят Гари Олдман за следващия злодей в 007

16 ноември 2012, 11:30 часа

Обществено допитване показва, че Гари Олдман е фаворит за ролята на следващия "злодей" в екшън поредицата за Агент 007.

Британският актьор победи Даниел Дей Луис само с два процента в едноседмичното гласуване на сайта Fandango.com. Сайтът за продажба на билети за кино поиска от почитателите да изберат актьора, когото най-много биха искали да видят в образа на врага на агент 007 в следващия филм от поредицата. Олдман оглави класацията с 20%.

Носителят на Оскар Кристоф Уолц, Виго Мортенсен и Чарлийз Терон допълват топ пет, а Кевин Спейси, който неотдавна заяви, че иска да влезе в кожата на злодея във филм за Бонд, е на шесто място, предаде БГНЕС. В топ десет попадат още Ръсел Кроу, Стив Бушеми, Тилда Суинтън и настоящата съпруга в живота на Даниел Крейг Рейчъл Уайз.

"В дните преди излизането на "007 Координати: Скайфол" Фанданго проведе анкета сред киноманите за това кого искат да видят като следващия злодей във филм за Бонд. Над 1000 почитатели на киното участваха в изследването. Гари Олдман е избор номер едно...Той е много интригуващ избор. В последно време той е свързван с роли на добри момчета като тези в "Черният рицар" и филмите за Хари Потър, но по-рано в кариерата си е играл невероятни злодеи като в "Петият елемент", "Еър Форс 1", "Изгубени в Космоса" и Дракула. Мисля, че би било много забавно именно той да изиграе злодея в Бонд", заяви главният редактор на Фанданго Чък Уолтън.

"Съпругата на Даниел Крейг Рейчъл Уайз получи само пет процента от гласовете, но би било интригуващо да я видим като една от малкото жени злодеи във филми за Бонд. Би било прекрасно Уайз да се противопостави на екрана на съпруга си в реалността", допълни той.

Редактор: Десислава Симова

Райко Павлов
Райко Павлов Отговорен редактор
Новините днес