Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Даяна разкри с кой участник има отношения извън "Фермата"

10 декември 2020, 10:25 часа

Даяна Ханджиева безспорно се превърна в един от най-обсъжданите участници в тазгодишното издание на "Фермата". След като заформи любовен тригълник пред очите на зрителите, актрисата отпадна миналата седмица след драматичен дуел с Надя. И ако се чудите какво се е случило с нея след излизането ѝ, тя реши да сподели в интервю за предаването "Тази сутрин" по bTV. 

"Много критики се изляха по мой адрес. Приела съм, че ще правя това, което аз искам. Не съм длъжна на никого по никакъв начин. Изобщно не смятам, че съм допуснала някаква грешка. Определено не бих променила отношенията си с тях двамата".

НАУЧЕТЕ ТУК С ЙОРДАН ИЛИ ПЕТЪР ИМА ОТНОШЕНИЯ ИЗВЪН "ФЕРМАТА"

"Не влязох във "Фермата", за да разкривам себе си, а по-скоро, за да разбера останалите, да ги опозная и да им правя по-скоро на тях анализи. Успях да го направя, защото половината фермери коментират, че съм останала скрита за тях. Но нямах идея да показвам различни свои черти, лица", призна още Даяна.

Красивата актриса е категорична, че "Фермата" ще остане важна част от живота ѝ.

"Това беше най-хубавото нещо, което ми се е случвало от години насам. Емоциите са толкова наситени и силни. Много се радвам, че останахме близки хората от "Фермата", защото тя ни свързва и това винаги ще е така. И само ние ще се разбираме, когато говорим за "Фермата" и с цялата емоция, и с всичките спомени, само ние ще си ги имаме."

Ева Петрова
Ева Петрова Отговорен редактор
Новините днес