Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Актриса обвини Джона Хил в сексуално посегателство

20 юли 2023, 08:50 часа

Актрисата от популярната поредица "Zoey 101" Алекса Николас публично обяви, че когато е била на 16 г. колегата ѝ Джона Хил ѝ се е нахвърлил и я е награбил без нейно желание. Разкритието тя прави само няколко дни, след като бившата приятелка на актьора - Сара Брейди, го обвини, че е женомразец и че я е подлагал на психически тормоз в стремежа си да я накара да живее така, както той иска.

Откровението на Сара дало сила и кураж на Алекса и тя решила публично да сподели за посегателството, което Джона нанесъл върху нея преди 15 години. Днес актрисата е на 31 години и разказва, че неприятният инцидент се е случил на парти в дома на актьора Джъстин Лонг. Там Хил я бутнал до вратата и "си наврял езика" до гърлото ѝ без нейно съгласие. 

Алекса, която е основател на организацията "Eat Predators", разкриваща имената на "хищниците" в Холивуд, твърди, че през цялата вечер мъжете на партито, всички около 30-годишни по това време, са правили всичко възможно да напият нея и приятелките ѝ, пише Dir.

"След като прочетох възхитителния пост на Сара Брейди за Джона Хил, и аз бих искала да кажа, че когато бях на 16, бях поканена на парти в къщата на Джъстин Лонг, който по това време живееше с един хищник, известен от сериала "От местопрестъплението: Маями". По мои спомени се казваше Джонатан Того", написа в Twitter Алекса.

Не е ясно дали актрисата ще предяви някакви съдебни претенции към Джона Хил. Коментар от страна на актьора все още няма.

ОЩЕ: Елтън Джон защити Кевин Спейси за сексуалните посегателства

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес