Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Радостин Василев ще участва на местните избори с новата си партия

28 юни 2023, 09:09 часа • 3196 прочитания

Радостин Василев прави нова партия. Името ѝ обаче ще бъде обявено съвсем скоро. Няма да се казва "Силна България", защото това е името на гражданското движение.

"Още по-хубаво име ще има - целенасочено, мислено, за да отговаря на това, което тази партия ще прави. Надявам се това да е първата в най-новата история пробългарска партия, която да не бъде васална на някакви посолства, а да се грижи единствено и само на българския народ", каза Василев в студиото на БНТ.

Василев обясни, че е решил да създаде партия, защото навсякъде бил предаван и лъган. И смята, че ако не може да се справя, то поне това да зависи от него, а не от Кирил Петков, Асен Василев и Слави Трифонов, които той определи като "абсолютни предатели". 

Той разкри, че с него има нови лица, неопетнени и неучаствали в политическия процес. "Има много симпатизанти на ИТН и ПП, но не и депутати. Проектът ще бъде центристки, който застъпва социалната политика - с проекти за бизнеса", обясни независимият депутат.

Василев заяви, че партията му ще участва в местните избори на всяка цена, но ако не успеят да я регистрират, ще участват с други партии, но не пожела да каже от кого. 

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес