Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, с които ще имате здрава, щастлива и изпълнена със страст връзка - част втора

05 юни 2023, 11:00 часа

Любовта не е сложно нещо, но в същото време не е никак лесно човек да си намери подходящ партньор, с когото да изгради стабилна връзка, изпълнена с любов и уважение. Астрологията може да помогне в избора на подходяща половинка. За целта трябва да разберете с кои зодии си подхождате и кои да избягвате, колкото и да ви привличат първоначално.

Вижте с кои зодии сте съвместими в любовта според вашата зодия :

Лъв

Лъвът с лекота създава силни и щастливи любовни взаимоотношения с Овен, Близнаци, Стрелец и Везни. Лъвовете обичат да са център на внимание и да бъдат обожавани, но и самите те обожават човека до себе си. Възхищават се на хора, които имат силно излъчване, а такива определено са Близнаците и Везните. Те обръщат внимание на своите партньори, а Лъвът обожава вниманието да е насочено именно към него. Овенът и Стрелецът също са подходящи за Лъва, защото Овенът винаги ще е до него и ще го движи напред, ще го мотивира и ще поставя цели, които да постигат заедно, а пък Стрелецът ще извади неговата спонтанна и приключенска страна.

Ето кои са най-хитрите знаци в зодиака

Дева

За Девите най-подходящите зодии са Телец, Козирог, Рак и Скорпион. Девите са доста ориентирани към детайла, затова земните зодии като Телец и Козирог са подходящи за тях. Те са здраво стъпили на земята, а това помага на прагматичните Деви, които обичат да имат план за всичко и да го следват стриктно. Девите биха имали щастлива връзка и със Стрелец и Рак, защото те им дават емоционално доверие и вдъхват спокойствие в ежедневието им. Водните знаци са чувствителни, което помага на Девите да покажат своите слаби и уязвими страни, без да се страхуват. Скорпионите също обръщат внимание на детайла и са педантични, а това се харесва на представителите на зодия Дева.

Везни

Везните могат да имат хармонична връзка с Лъв, Водолей, Близнаци и Стрелец. Те излъчват спокойствие и чар и умеят да водят дипломатически разговори, а това пленява Водолеите и Близнаците. Тези зодии винаги имат интересни теми, за които да говорят и никога не им е скучно заедно. Вечно говорещите Близнаци и интелектуалния Водолей предлагат умствена стимулация на Везните, което те ценят. Стрелците и Лъвовете също могат да имат здрава и красива връзка с Везните. Лъвът и Везните имат сходна страст към фините неща в живота и обичат да бъдат обожавани. Стрелците пък с лекота тласкат Везните към дълбините на вътрешния си свят и свободата.

Юнските галеници на Съдбата ще бъдат от тези 4 зодии

Скорпион

Представителите на тази зодия ще имат хармонична и страстна връзка с Дева, Риби, Рак и Козирог. Скорпионите са доста страстни, обичат да решават проблеми и да намират решения на трудни казуси. Рибите и Раците също притежават тези качества и затова се разбират доста добре. Представителите на зодия Рак са лоялни и предани и ценят същите качества в своя партньор, а Скорпионите ги притежават. Рибите знаят как да накарат Скорпиона да разкрие своите уязвими страни и да се почувства спокоен като у дома.

Дълбока любов може да има и между Скорпиона и Козирог или Дева. Девите обичат красотата и се стараят тя да присъства навсякъде в живота им, както и обичат да планират и да следват своите планове. Скорпионите им помагат да осъществят своите планове и да постигат поставените си цели. Козирозите обичат да покоряват върховете и да постигат целите си. И за това харесват компанията на Скорпиона и заедно двамата правят страхотен тандем.

Ралица Солакова
Ралица Солакова Отговорен редактор
Новините днес