Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Седмичен хороскоп за 20-26 май 2024 г.

18 май 2024, 13:09 часа

Новата седмица ще направите една от зодиите Щастливеца на Зодиака. Коя ще бъде тя и какво очаква останалите знаци вижте в новия седмичен хороскоп за 20-26 май 2024 г.

Още: Месечен хороскоп за май 2024 г.

Седмичен хороскоп за Овен

През тази седмица може да бъдете сигурни, че ще успеете във всичко само, ако не прекалявате с упреците към другите. Нормално е някой да греши, но е добре да се въздържите от това да му посочвате всеки пропуск. По този начин може да си спечелите врагове, от които  нямате никаква нужда. Най-добре е през целия период на насочите усилията си към подобряването на отношенията ви с партньора. Там също е препоръчително да проявите повече търпение и взискателност, но към себе си.

Още: От понеделник всичко ще се промени за тези 5 зодии

Седмичен хороскоп за Телец

През тази седмица позитивите за вас ще се редуват един след друг. Сега ще имате всичко, за което сте мечтали и може да се каже че ще бъдете Щастливеца на Зодиака. В средата на седмицата пред вас ще се отвори много свободно време в дългосрочен план. Помислете с какво да го запълните. Може би сега е моментът да разгърнете Твореца в себе си или да намерите повече време за спорт или друга физическа активност.

Седмичен хороскоп за Близнаци

През тази седмица ще се радвате много общуване и комуникация, но в един момент това може да ви натежи. Възможно е да се появи желание за усамотение. Напълно нормално ще бъде да си вземете и почивни дни, в които да прекарате с мислите си сред природата. Имате нужда да подредите мислите и чувствата в себе си и не отлагайте тази важна задача. 

Още: Зодиите, които ще летят от щастие този уикенд, 18 - 19 май 2024

Седмичен хороскоп за Рак

Новата седмица може да постави пред вас някои препятствия, които на пръв поглед да ви уплашат. Истината е, че Съдбата няма да даде нищо, с което да не може да се справите. Това няма да бъде изпит на възможностите, а проверка на вярата ви във вашите способности. В края на периода ще може да се поздравите със сериозна победа. Както над себе си, така и над другите.

Седмичен хороскоп за Лъв

Това е седмица в която сериозно да се замислите за почивка. Дори да ви се струва че имате си или за двама и успявате да се правите с всичко около себе си и си на теб че сте на ръба на изтощението. Не чакай то организмът ви да започнем да ви дава сигнали, този момент и се посветете на релакс.

Още: Предстоят драматични обрати в живота на 4 зодии до края на май 2024

Седмичен хороскоп за Дева

През тази седмица може да се сблъскате с много различно мнение от вашето. Това е напълно нормално и не бива да ви вкарва в тъга. Ваша лична ситуация ще бъде разглеждана от множество ъгли. Най-доброто решение ще бъде да се игнорират опитите за намеса в личния ви живот. Заминете на красиво място, открийте нещо ново за себе си - хоби или друго занимание. Каквото и да правите правете го предимно за себе си.

Седмичен хороскоп за Везни

През тази седмица ще разберете, че сте допуснали грешка спрямо някой. Вероятно ще бъде доста късно, за да обясните поведението си. Ако все пак го направите не очаквайте чудеса от отсрещната страна. Не бъдете прекалено пренебрежителни, но и не изпадайте в паника. Дългите разходки след природата ще ви помогнат да възстановите загубения душевен и физически баланс.

Още: 4 зодии, които ще се радват повече на 50-те си години, отколкото на 20-те

Седмичен хороскоп за Скорпион

Новата седмица ще ви запознае с много нови хора, с които да се забавлявате. Някои от тях ще се стремят да бъдат по-близко до вас и да станат ваши истински приятели. Важно да направите, така че да не обидите някой от тях. В лицето на новите си познанства може да срещнете истински рицари и дами, които значително ще повишат качеството на вашия живот.

Седмичен хороскоп за Стрелец

През тази седмица облаците над хоризонта може да се сгъстят. Истината е, че нямате абсолютно никакви поводи да бъдете тъжни или нещастни. Трябва да промените нещо в рутината си, за да може тя да бъде изпълнена с повече цвят и движение. В средата на периода ви предстои запознанство си интересен човек. Той ще навлезе в живота ви и ще внесе така необходимата промяна в него.

Още: Насърчителни думи за всеки зодиакален знак за 18 май 2024

Седмичен хороскоп за Козирог

Новата седмица ще представи пред вас сериозни възможности за развитието на вашия бизнес. Сега е важно да сте новатори, да сте модерни и да бъдете една крачка в бъдещето. Вслушайте се в съветите на всички около Вас, защото не знаете откъде ще се появи идеята, която ще превърне усилията Ви в злато.

Седмичен хороскоп за Водолей

През тази седмица вие предстои трудно раздяла. Нечие пътуване ще ви натежи и ще ви накара да се почувствате несигурни в себе си. За да се противопоставите на неприятните чувства и мисли най-добре изпълнете дните си с много работа и задачи. Ако имате недовършени отговорности направете всичко възможно, за да се справите преди всичко с тях. Намерете време и за повече спортуване.

Още: Тези 4 зодии ще забогатеят ненадейно до края на май

Седмичен хороскоп за Риби

През тази седмица е много важно да запълните дните си с изкуство. Без значение е дали ще бъдете потребител или създател на това изкуство. Около вас има цвят, светлина и пространство, в което да се разгърнете. Сега ще може да се изразите по най-добрия начин. Не бъдете скромни и се опитайте да промотирате своите произведения по всякакъв начин, за който се сетите.

Любовен съвет за всяка зодия за 18 май 2024

В събота: Три зодии слагат точка, за да започнат нова глава от живота си

Таро хороскоп за 18 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 18 май 2024

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес