Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пълнолуние в Дева на 24 февруари 2024 г. - съвети за различните зодии

23 февруари 2024, 12:44 часа

На 24 февруари 2024 г. настъпва Пълнолуние в знака на Девата.

Лунен календар за 2024 година

Новолуние 2024 година

Пълнолуние 2024 година

Особености

Това е време за изводи, относно отминал период и започването на нов цикъл на развитие. 

Най-важните теми сега са тези, свързани с интелекта, общуването, комуникациите, познаването на света. Пълнолунието ще допринесе за развихряне на въображението, постигането на добри резултати, ако усилията бъдат насочени към продуктивна работа.

Съвети

Двете седмици след Пълнолунието е добре да бъдат посветени на завършването на стари дела, почистване на пространството, в това число и информационното. Това е време, в което да поставите всичко по местата им. Това, което е било скрито - задкулисни действия, мошеничество, интриги, лъже - ще бъде разкрито. 

Не забравяйте за духовната страна на нещата.

Земните и водните знаци

Пълнолунието в Дева ще донесе важни събития в живота на земните (Телец, Дева, Козирог) и водните (Рак, Скорпион, Риби) знаци. 

Телците и Козирозите ще имат прекрасна възможност за развитието на бизнеса и кариерата си. Очаква се прилив на жизнени сили и енергия, ще бъдете забелязани в обществото. Идва моментът на осъществяване на творчески проекти. 

У Рибите ще се засили усещането за собствената уникалност и вътрешна сила. Ще можете да повишите увереността си в себе си. Радвайте се на околния свят и своето място в него.

Раците и Скорпионите не трябва да се плашат от промените - те са за добро. 

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес