Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нямам търпение да тръгна на работа: 4 зодии, които не знаят как да релаксират

12 януари 2023, 21:43 часа

Два-три дни почивка за представителите на зодиите от нашия списък е максимумът. След това започват да страдат от скука и мисли, че могат да направят повече.

Работата е добра в умерени количества, за почивка също трябва да се отделя време и внимание. Има обаче хора, които не могат да се отпуснат и да се насладят на това. Те определено трябва да положат усилия, да преодолеят препятствията и да се справят с трудностите.

1. Овен

Овните имат излишък от енергия. Тя не им дава възможност да седят тихо и да се любуват на изгревите и залезите. Овните трябва незабавно да действат, защото в техния генетичен код има програма за постижения.

Ако принудите Овен да седне и просто да се отпусне, това ще се превърне в катастрофа, защото той ще бъде разкъсван от мисли, че не се движи в правилната посока - животът е загубен, нищо не е постигнал.

Тези ЗОДИИ не си дават почивка след раздяла

2. Близнаци

Особеността на Близнаците е неуморната работа на ума. Колкото повече се натоварва интелектът, толкова повече хормони на удоволствието инжектира мозъкът им в кръвта. Хората от тази зодия искат постоянно да правят сметки – какво се е случило в миналото и защо, какво трябва да се направи в бъдеще и как да го постигнат. Такава интензивна умствена дейност не им позволява да се отпуснат. За да облекчат напрежението и да получат свежа порция от най-подходящата информация. Ако попадате в този кръг, блокирайте номера им по време на ваканцията си - в противен случай няма да се отървете от постоянни проверки.

Зодиите, чиито планове за почивка през юли ще се провалят

3. Дева

Понякога изглежда, че Девите имат вградени неврокомпютри в главите си. За тях е важно те да са ясни и строго подредени. За да се гарантира, че всички случаи са разпределени според графика, задачите се сортират по рафтове, а новите се класифицират незабавно и се преместват на рафтовете на вътрешния им шкаф за картотека. За всички случаи Девите имат предварително обмислени схеми на действие. Затова във външния свят те са изключително точни, внимателни и практични. Невъзможно е да се успокои този извор на досада и движение към целта, така че трябва да се използва. Ако във вашето обкръжение има Дева, поверете на този човек организацията на останалото и обяснете какво точно искате да получите - тогава всичко ще върви както трябва.

От каква почивка се нуждае всяка зодия

4. Козирог

Някой измерва успеха с пари, а Козирозите измерват постиженията си с прекараното време. Ако се пилее, за нелепи според тях купони или ненужни плажове, това ги вбесява. В този случай Козирозите се опитват да се занимават с всичко, което могат. На фона на такъв човек се чувствате като епицентър на мързел - но всъщност е лесно да се справите със ситуацията. Козирогът трябва да бъде мотивиран. Например, представете плажа като принос към здравето и синтеза на необходимите за организма витамини, а партито като поддържане на полезни връзки и установяване на силни необходими контакти. Погледнато от този ъгъл на ситуацията, представителите на знака ще са по-склонни да инвестират в почивката.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес