Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Хороскоп за новата учебна 2023- 2024 година

14 септември 2023, 15:06 часа

Новата учебна година вече на прага. Някои деца я очакват с нетърпение, други имат своите притеснения. Ето как ще протече тя за различните зодии вижте в хороскопа за различните зодии ученици. 

Овен

Предстои година, в която ученикът Овен ще трябва да наблегне на знанията, а не на авторитета си. Всичко, което се случи сега ще остави дълготраен отпечатък в бъдещето - затова е много важно да се положат усилия в правилната насока. Родителите на детето Овен е добре да проявят повече търпение - караниците няма да помогнат, а само ще усложнят ситуацията.

Още: Новолуние на 15 септември 2023 г. - какво ново за зодиите

Телец

Представителите на знака Телец може да имат някои трудно с адаптацията. Добре е родителите да са отворени към диалог с преподавателите  - не влизайте в конфликт с тях. Правилното хранене е от съществена важност за самочувствието на детето Телец. Творческия подход в обучение ще му помогне да усвои материала по-лесно.

Близнаци

През новата учебна година децата Близнаци ще могат да се похвалят с много постижения. Единственият проблем, който може да се появи е излишъкът от информация. Родителите трябва да отделят повече време за разходки и време, прекарано без дигитални устройства. 

Още: 5-те зодии, които предпочитат спокойствието пред парите. Кои са те ?

Рак

Представителите на чувствителните Раци може да се сблъскат с някои неудобства през новата учебна година. Вниманието и търпението от страна на родителите ще бъдат от съществена важност за детето. Добра идея е и наемането на учител, който да помага да усвояването на материала.

Лъв

Новата учебна година при Лъвовете ще бъде изпълнена със желание за изява. Затова е важно тази амбиция да бъде правилно насочена и свързана с учебното съдържание и работата в екип със съучениците. Учителите ще са доволни.

Още: Кои са най-интуитивните зодии, които наблюдават бъдещите събития

Снимка: iStock

Дева

Никакви проблеми не очакват малките Деви през бъдещата учебна година. Ще може да се похвалите с добро поведение и висока успеваемост. Родителите трябва да помисля за награда.

Още: С песен на уста - 4 зодии ще започнат есента

Везни

Представителите на знака Везни ще бъдат натоварени с взимането на отговорни решения. Търсенето на баланса и хармонията между училищния и семейния живот - ще е една от главните задачи на детето и родителите му.

Скорпион

Новата учебна година може да доведе до конфликти между учителите и детето. Сега е важно ученикът да бъде убеден в значимостта на обучението си - покажете му полезните страни на ученето.

Още: В Четвъртък: 3 зодии ще намерят своето златно съкровище!

Стрелец

През новата учебна година учениците от знака Стрелец ще имат много излишна енергия. Ако детето не посещава занятия по спорт - тази година е силно препоръчително да започне, за да насочи енергията си в правилната посока.

Козирог

През новата учебна година родителите на ученика  Козирог ще трябва да се отнасят особено внимателно към детето си. Не бързайте с критиката и наказанията - сега те по-скоро ще навредят. Децата ще имат своите изяви в областта на изкуството.

Още: На Кръстовден: 4 зодии ще се чувстват като разпънати на кръст

Водолей

Малките Водолеи ще са изпълнени със сили и желание за учебни постижения. Усилията на децата ще бъдат възнаградени и ще донесат дългосрочни положителни резултати. На моменти може да имат нужда от морална подкрепа и допълнителна мотивация.

Риби

Малките Риби може да имат някои трудности през новата учебна година. Главно те ще бъдат свързани със здравословното им състояние. Родителите следва да обърнат внимание преди всичко на здравето им, останалото може да почака.

5 зодии, които безпогрешно познават лъжата и не могат да бъдат измамени

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес