Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 зодии, които не бива да се влюбват във Водолей

28 януари 2023, 23:25 часа

Както знаете, не можете да командвате сърцето и понякога можете да се влюбите в грешния човек. В астрологията има знаци, чиято  съвместимост клони към нула. Ако принадлежите към три от зодиите по-долу, по-добре е да заобиколите Водолеите.

Телец

Ако сте земен и сериозен Телец, то лесно можете да се влюбите в директния и чаровен Водолей, защото противоположностите се привличат. Много скоро обаче любовните страсти ще утихнат и ще започне сложен и конфликтен живот. Вашият съюз винаги ще се състои от противоречия и постоянно търсене на компромиси. Това е така, защото Телецът и Водолеят са хора от други планети.

Телецът никога няма да разбере любовта на Водолея към партитата, социалните събития или разходките сами. Съвсем скоро на Водолея ще му омръзнат скандалите и пристъпите на ревност от ваша страна и ще се опита да си вземе време. За Водолея подобно решение е съвсем приемливо, но за семейството и консервативния Телец да живеят разделени е равносилно на удар с нож в сърцето. Затова, ако не искате да се лепите парче по парче след трудна и противоречива връзка, подминавайте Водолея.

Видове взаимоотношения между зодиакалните знаци

Дева

Почти всички земни знаци имат много ниска съвместимост с елемента въздух. И Девите не са изключение. В такава двойка отношенията се изграждат на принципа „възрастен отглежда дете“. Неразумната страна, постоянно нуждаеща се от контрол, е, разбира се, Водолеят. Девата пък безмилостно възпитава сродната си душа, налагайки й свои правила на играта. Много скоро Водолеят, първоначално очарован от подобна практичност, ще разбере, че е попаднал в капан и ще иска да се измъкне оттам на всяка цена.

Разликата в характера и мирогледа ще се прояви във всичко и двамата партньори в съюза отчаяно ще дърпат одеялото върху себе си. За съжаление, никой няма да може да отстъпи, така че продължителна конфронтация и студена война не могат да бъдат избегнати.

Заедно до края: Най-добрата съвместимост в брака за всяка зодия

Скорпион

Възможно е при първата среща тази остроумна зодия да ви привлече с несходството си, но скоро всичките й плюсове ще се превърнат в тлъст минус за вас. Оказва се, че на пръв поглед скромният Водолей изобщо не е такъв. Всъщност, той обича да тиранизира и тормози хората около себе си. С времето това ще се отрази и на Скорпиона.

Водолеят лесно ще открие вашите слабости и ще се опита да ви манипулира. Следователно, до представителя на въздушния знак, Скорпионът е снабден с живот, като на буре с барут. Няма да можете да пропускате обидни думи покрай ушите си, така че ще „избухвате“ и ще правите скандали. От своя страна Водолеят, майсторът на провокациите, ще продължи да дразни и използва вашата прямота. В резултат на това ще се уморите от триковете и духовната безчувственост на половинката си, така че ще й покажете вратата. Като цяло не мечтайте да се разбирате с Водолей – постоянно ще предявявате претенции един към друг и ще се състезавате кой повече ще „ужили“ противника.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес