Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да намерим и стимулираме G-точката

18 ноември 2020, 14:30 часа

Ако има нещо извънземно в секса, то със сигурност това е G-точката. Всички са слушали легенди за нея, но малцина са успявали да я открият, още по-малко стимулират. През последните години пластични и естетични хирурзи дори предлагат инжекции, чиято цел е да „закръглят“ тази зона за по-силен оргазъм.

Къде се намира? Има няколко мнения по въпроса, като основните теории се разделят на две. Едните смятат, че тя всъщност е част от „мрежата“ на клитора и се намира в горната стена на вагината, докато други защитават тезата, че тази ерогенна зона е ситуирана на матката. В крайна сметка, пътят и към двете местоположения е един и същ, така че нека преминем направо към начините за стимулация.

АЛЕРГИЯ КЪМ СПЕРМА: СИМПТОМИ И ЛЕЧЕНИЕ

Най-лесният начин за стимулиране е жената да легне по гръб, а нейният партньор да използва два пръста, сякаш се опитва да докосне корема от вътрешната му страна. Съответно, пръстите трябва да са леко присвити нагоре, сякаш давате сигнал за „ела тук“.

Вторият начин е чрез „кучешката“ поза по време на секс. Плиткото проникване само по себе си е предпоставка за стимулация, особено ако има съпротивление от тазовото дъно. За да постигнете такъв ефект, използвайте възглавници, за да повдигнете дупето.

Мария Василева
Мария Василева Отговорен редактор
Новините днес