Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Омар шокира Байерн в 94-тата минута! Баварците се издъниха в голово шоу

06 октомври 2024, 20:44 часа • 1393 прочитания

Байерн Мюнхен и Айнтрахт Франкфурт завършиха 3:3 в двубой от шестия кръг на Бундеслигата. В звезда на мача се превърна Омар Мармуш, който направи асистенция и наниза две попадение на баварците, а второто от тях падна в 94-тата минута. Въпреки това тимът на Венсан Компани оглавява класирането с 14 точки, а "орлите" заемат третата позиция с 13 пункта.

Байерн изтърва победата срещу Айнтрахт в 94-тата минута

Байерн поведе с гол на Мин-Джа Ким четвърт час след първия съдийски сигнал, но Франкфурт реализира два пъти до почивката. Мармуш изравни в 22-рата минута и подаде на своя партньор в атака Уго Екитике, който осъществи пълен обрат. До края на полувремето Дайот Упамекано възстанови паритета.

ОЩЕ: Шампионът Леверкузен и Дормунд се издъниха в Бундеслигата

В 53-тата минута баварците отново излязоха напред в резултата чрез Майкъл Олисе и удържаха преднината до четвъртата минута от добавеното време, когато Мармуш влезе под светлината на прожекторите. 25-годишният египтянин се разписа за 3:3 Това беше трети мач на Байерн Мюнхен без победа, след като възпитаниците на Компани завършиха наравно с шампиона Байер Леверкузен и загубиха от Астън Вила в Шампионската лига.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес