Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сериозен проблем за Реал Мадрид и Анчелоти: Ключов играч аут до края на сезона

06 октомври 2024, 11:38 часа • 658 прочитания

Контузии помрачиха победата на Реал Мадрид с 2:0 срещу Виляреал в съботната вечер. Винисиус Жуниор излезе, държейки се за рамото, малко след като вкара чудесен гол, за да удвои преднината на кралския клуб, докато Дани Карвахал беше изнесен със сълзи на очи с видима болка в коляното.

Лоши новини за Реал Мадрид

Контузията на Карвахал предизвика тревожни сцени на "Сантяго Бернабеу". Десният бек нададе звучен вик, когато падна, и използва фланелката си, за да скрие сълзите си, докато лежеше на тревата. Пристигналите медици го изнесоха на носилка. По-късно самият Карвахал потвърди чрез публикация в социалните си мрежи, че е скъсал коленни връзки, която ще изисква операция и няколко месеца извън терена.

Карвахал е със скъсани връзки на коляното

"С нетърпение очаквам да започна процеса на рехабилитация, за да мога да се завърна като звяр. Благодаря за съобщенията ви, усещам любовта ви", добави той в поста си.

Въпреки че Реал Мадрид все още не е публикувал медицински доклад за Карвахал, определено изглежда, че испанецът ще пропусне остатъка от сезон 2024/25. Лукас Васкес ще бъде единственият десен защитник на отбора до края на кампанията, така че ще бъде интересно да се види какво ще реши да направи треньорът Карло Анчелоти, когато се наложи да му даде малко почивка. Следващата среща на "Лос Бланкос" е на 19 октомври, когато се изправя срещу Селта Виго.

ОЩЕ: Тиха вечер за Мбапе, шедьовър на Винисиус: Реал Мадрид настигна Барса в Ла Лига

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес