Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Манчестър Сити се забавлява в Шампионска лига! Странен гол на Арсенал закопа ПСЖ (ВИДЕО)

01 октомври 2024, 23:52 часа • 636 прочитания

Манчестър Сити постигна безпроблемен и убедителен успех с 4:0 при визитата си на Слован Братислава в двубой от втория кръг на основната фаза на Шампионската лига. Илкай Гюндоган и Фил Фодън се разписаха в първия четвърт час. През второто полувреме Ерлинг Холанд и заменилият го Джеймс МакАтий отбелязаха по едно попадение.

Манчестър Сити разгроми Слован Братислава

Двата отбора си размениха по едно положение в началото, а в осмата минута Гюндоган шутира от границата на наказателното поле и с помощта на рикошет топката се оплете в мрежата. Малко по-късно Доку намери Фодън, който удвои аванса на "гражданите". В средата на полувремето Жереми Доку и Фил Фодън уцелиха греди. До почивката същото стори и Гюндоган.

ОЩЕ ОТ ШАМПИОНСКА ЛИГА: Барса се развихри в Шампионска лига! Дортмунд вкара 7 гола на исторически британски тим (ВИДЕО)

В 58-ата минута Холанд се възползва от брилянтен пас на Рико Люис за 3:0 Четвърт час преди да изтече редовното време резервата МакАтий, който замени Холанд, оформи крайния резултат. Манчестър Сити се поздрави с победата и събра актив от 4 точки.

Арсенал надви ПСЖ

В същото време Арсенал надви Пари Сен Жермен с 2:0 на "Емиратс". Кай Хавертц изведе домакините напред в 20-ата минута, засичайки с глаава центриране на Леандро Тросар. До почивката интересен гол на Букайо Сака, който всъщност отправи подаване по въздух, отчая "принцовете".

Възпитаниците на Луис Енрике два пъти бяха спирани от гредите. Така "топчиите" събраха 4 пункта след хикса с Аталанта в първия кръг. ПСЖ пък записа първа загуба за сезона.

ОЩЕ ОТ ШАМПИОНСКА ЛИГА: Това не е Ливърпул: Доскорошен асистент на Клоп отнесе нов бой в Шампионска лига (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес