Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кремълският "дървен" философ Дугин критикува YouTube и се бори със Сатаната в себе си (ВИДЕО)

04 септември 2024, 10:46 часа • 1997 прочитания

Американските анимационни филми правят децата психопати и дегенерати, а учителите трябва да минават тест за патриотизъм. Думите са на кремълския идеолог Александър Дугин.

Русия и талибаните ще си сътрудничат в запазването на традиционните ценности (ВИДЕО)

Още "прозрения"

"Образованието трябва да започва от 0 години. Бебето още с раждането си трябва да чува определени звучи, това трябва да са руски звуци, патриотични. Защо им пускат тези чуждестранни анимационни филми... Какво ще получи от YouTube? Съществува социално инженерство, кодиране на съзнанието, това са едни звуци, когато гледаш американска анимация - това е агресивно пожелание за смърт между някакви зверове, извращение, агресия и всичко това формира психопати и дегенерати. Ако децата от малки се възпитаваха с руски мотиви...", допълва идеологът на "руския мир" в интервю за проекта "СВО/Большой контекст".

Още: Връщай се на работа, трябва да убиеш Христо Грозев: Дугин към убиеца на Путин

Тест за патриотизъм

Според Дугин руските деца трябва да се възпитават от руски детегледачки в яслите и руски учители в училищата. Освен това той е убеден, че учителите и преподавателите във висшите учебни заведения трябва да минават тестове за патриотизъм.

Сатаната

По думите на Дугин войната ще свърши тогава "когато се избавим от сатаната вътре в нас".

Още: Идеологът на Путин: Йерусалим ще бъде руски или няма да го има изобщо

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес