Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Заплашен от изпадане посреща Барселона в коварен сблъсък

16 април 2023, 07:00 часа • 4732 прочитания

Испанският колос Барселона отпадна звучно на полуфиналите за Купата на Краля, губейки с 0:4 от Реал Мадрид на "Камп Ноу", но пък тимът върви уверено към титлата в Ла Лига. До края на сезона обаче остават още няколко важни мача, от които Барса трябва да опита да вземе максимума.

Хетафе ще опита да изненада Барселона

Следващият мач на Барселона е срещу тима на Хетафе, който е на 15-а позиция и е заплашен от изпадане. В последно време обаче отборът на Хетафе се намира в не толкова лоша форма - две победи, две равенства и една загуба в последните пет мача.

Хетафе - Барселона

Ще се "отпуши" ли атаката на Барса срещу Хетафе?

Барса не успя да спечели последния си шампионатен мач, който бе срещу Жирона на "Камп Ноу" - 0:0. Сега възпитаниците на Шави Ернандес ще искат да се завърнат на победния път. efbet дава 1.66 коефициент за победа на Барса, 4.00 за равен и 6.00 за победа на Хетафе.

В първия мач между тези два тима през сезона Барса взе победата с минимален резултат - 1:0. Предходният сблъсък пък завърши при резултат 0:0. За днешния мач букмейкърът efbet дава 1.71 коефициент за под 2,5 гола и 2.25 за над 2,5 гола.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес