Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Старата госпожа" трудно остана на крака - как ще стои в реванша от Шампионска лига?

16 март 2022, 07:30 часа • 3701 прочитания

Италианският гранд Ювентус посреща у дома Виляреал в мач-реванш от осминафиналите в Шампионска лига. "Старата госпожа" бе категорично надиграна в Испания, но въпреки това не загуби от "жълтата подводница" и след солидна доза късмет измъкна равенството 1:1.

"Старата госпожа" трябва да се "подмлади", ако иска да играе в Шампионска лига

Сега обаче "бианконерите" ще имат нужда от коренно различна игра, ако искат да имат шанс за продължаване напред. Реваншът ще се състои в сряда, 16-и март, като ще започне в 22:00 часа българско време. Коефициентът на efbet за успех в полза на домакините е 2,05, докато победа за Виляреал е със ставка 4,00 (равенството е оценено на 3,60).

Двата тима имат само един официален мач помежду си в Шампионска лига - този отпреди три седмици. Коефициентът и този път головете в мача да са под 2,5 е 1,79, докато за над 2,5 е 2,10. Съответно ставката за това и Ювентус, и Виляреал да се разпишат е 1,95, а за няма гол/гол е 1,93.

В предишната им среща бяха раздадени само... два жълти картона - по един за двата тима. Ставката и този път да има под 3,5 картона е 3,75, докато за над 4,5 картона е 1,66. Съответно коефициентът за това домакините да бъдат "по-декорирани" е 2,45, а за това Виляреал да има повече картони - 2,30 (поравно - 4,80).

Ще блесне ли отново Влахович за Ювентус в Шампионска лига?

Една от главните причини футболистите на Масимилиано Алегри да не загубят в първата среща бе страхотното изпълнение на привлечения през зимата от Фиорентина нападател Душан Влахович, който се разписа в началото на срещата. В последната среща на Юве (срещу Сампдория в Серия А) пък Алваро Мората също блесна с два гола.

Коефициентът на efbet Влахович да открие резултата в мача срещу Виляреал е 5,80 (и съответно 2,70 за негов гол по всяко време от мача), докато за това да стори Мората е 7,00 (и съответно 3,20 за негов гол по всяко време от мача).

ВИЛЯРЕАЛ ИЛИ ЮВЕНТУС - КОЙ КОГО РАЗБИ, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес