Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Старата госпожа" едва не бе осакатена, но някак взе аванс: излиза за място на финала

20 април 2022, 07:00 часа • 2109 прочитания

Въпреки че измина над месец и половина след първия сблъсък, дойде време за мача-реванш от полуфиналите за Купата на Италия между Ювентус и Фиорентина. Както е известно, след първия двубой "старата госпожа" като на магия успя да се оттегли с аванс от един гол (автогол на Венути в последните секунди), въпреки че бе надигран от опонента си.

Ще бъде ли Фиорентина този път безпощаден срещу Ювентус?

Сега "виолетовите" ще се надяват да подкрепят силната си игра от първия мач и с добър резултат. Коефициентът на efbet този път именно те да се окажат победител в редовното време е 4,30, докато за нов успех в полза на "бианконерите" е 1,95 (равенството е оценено на 3,65).

По пътя си до тази фаза от състезанието Ювентус се справи последователно със Сампдория (4:1) и Сасуоло (2:1), докато Фиорентина имаше далеч по-тежки задачи и отстрани Наполи (5:2 - след равенство 2:2 и продължения) и Аталанта (3:2). Така в редовното време на всички тези мачове бяха вкарани общо 17 попадения - средно по 4,25 на среща, като във всяка от тях имаше гол/гол.

Коефициентът в този сблъсък между Ювентус и Фиорентина също да има над 3,5 попадения е 3,65, докато за под 1,5 гола, както бе в първия им мач, е 3,50. Съответно ставката за това и двата отбора да успеят да си отбележат попадение е 1,92, докато за няма гол/гол е 1,96.

Полуфиналът Ювентус - Фиорентина: дузпи ли са изходът

Както е известно, ако не бъде излъчен победител в редовното време от двубоя, ще се стигне до две продължения от по 15 минути. Ако и в тях нито "бианконерите", нито "виолетовите" не успеят да вземат предимство, то тогава вторият финалист за тазгодишното издание на Купата на Италия ще бъде определен след изпълнения на дузпи.

Коефициентът на efbet настоящият носител на трофея Ювентус да изпусне преднината си и да се стигне до продължения, но все пак да продължи към финала след тях е 35,00, докато за успех на "бианконерите" след изпълнения на дузпи е 50,00. Съответно ставката за победа в продълженията за Фиорентина е 70,00, а за класиране за финала на "виолетовите", но след дузпи е 50,00.

ЮВЕНТУС ИЛИ ФИОРЕНТИНА - КОЙ Е НА ФИНАЛ ЗА КУПАТА НА ИТАЛИЯ, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес