Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След края на европейския поход: Левски се завръща с коварен мач от efbet Лига

03 септември 2023, 07:30 часа • 4202 прочитания

Столичният футболен гранд Левски приключи участието си в евротурнирите, а сега се завръща към мачовете от efbet Лига. Тази вечер "сините" посрещат на стадион "Георги Аспарухов" отбора на Хебър Пазарджик в среща от осмия кръг на българския шампионат.

Левски посреща Хебър в efbet Лига

Двубоят се очаква с огромен интерес от феновете на футбола и спортните залози, тъй като ще е любопитно да се види как Левски ще се представи във вътрешния шампионат след тежките битки в Европа. "Сините" не трябва да се отпускат и за миг, ако искат да се борят за титлата на България.

Левски

Може ли Любо Пенев да вземе нещо от "Герена"?

Хебър Пазарджик се намира в добра форма от началото на новия сезон, като Любослав Пенев ще опита да вземе нещо и от тима на Левски. За предстоящия мач букмейкърът efbet предлага 1.36 коефициент за победа на Левски, 5.85 за равен и 10.25 за победа на Хебър.

През миналия сезон Левски постигна две убедителни победи над Хебър със "сухи мрежи" - 4:0 и 2:0. Дали и сега "сините" ще се справят толкова добре в нападение, предстои да видим. В efbet са налични пазари за голове, като за над 2,5 гола в срещата ставката е 1.87, а за под 2,5 гола - 2.05.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес