Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шампионът Челси и Ювентус атакуват 1/4-финалите в Шампионска лига

22 февруари 2022, 07:32 часа • 5351 прочитания

Най-големият европейски клубен турнир Шампионска лига продължава със своите мачове от осминафиналната фаза, като тази вечер на голямата сцена излиза и действащият шампион Челси. "Сините" посрещат шампиона на Франция Лил в първи осминафинален сблъсък.

Преди няколко седмици Челси спечели и Световното клубно първенство, с което си заслужи статута на най-добър отбор на планетата. Сега обаче възпитаниците на Томас Тухел ще трябва да докажат това и в Шампионска лига, като efbet дава 1.35 коефициент за победа на Челси срещу Лил.

Челси победи Лил с 2:1 на два пъти през 2019-а

Равенството на "Стамфорд Бридж" се оценява на 5.60 коефициент, докато за победа на Лил букмейкърът предлага 10.00 коефициент. Челси и Лил се срещнаха в групите на Шампионска лига през сезон 2019/20, когато "сините" спечелиха и двата мача с резултат 2:1. За точен резултат 2:1 в полза на Челси днес efbet дава 8.80 коефициент.

ВЗЕ ЛИ ЧЕЛСИ КОМФОРТЕН УСПЕХ В ПЪРВАТА СХВАТКА С ЛИЛ - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Ювентус и Виляреал в непредвидим сблъсък в Шампионска лига

Двубоят между Челси и Лил е с начален час 22.00 българско време. По същото време италианският гранд Ювентус гостува на испанския Виляреал в друг 1/8-финален двубой. За този мач efbet предлага 2.60 коефициент за победа на "жълтата подводница", 3.25 за равен и 3.05 за победа на "старата госпожа".

Ювентус и Виляреал се срещат за първи път в Шампионска лига. И двата отбора се намират в никак лоша форма, като Виляреал има три победи и едно равенство (срещу Реал Мадррид) в последните си четири мача, а Юве няма загуба в последните си седем мача във всички турнири. За над 2,5 гола в този мач коефициентът е 2.35.

ПО ИТАЛИАНСКИ: ОСАКАТЕН ЮВЕНТУС СЕ БОРИ ЦЯЛ МАЧ - КАКВО СЕ СЛУЧИ, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес