Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сблъсък на титани: Ювентус и Наполи в епично дерби в Серия А

23 април 2023, 08:00 часа • 3862 прочитания

Италианските грандове Ювентус и Наполи излизат тази вечер един срещу друг в голямото дерби от 31-ия кръг на Серия А. Сблъсъкът се очаква с огромен интерес заради последните събития около двата отбора - особено тези около "старата госпожа", която влиза с много положителни емоции в дербито.

Ювентус срещу Наполи в Серия А

По-рано през седмицата Ювентус си върна отнетите 15 точки и се настани на третото място във временното подреждане в Серия А. Освен това тимът се класира и за полуфиналите в Лига Европа. Наполи пък се сбогува с Шампионска лига и остана да доиграе шампионския си сезон в Италия.

Ювентус - Наполи

Ювентус трябва да брани мястото си в топ 4

Ювентус обаче има много повече за какво да се бори в Серия А, като ще иска да съхрани новата си позиция в подреждането. За предстоящия сблъсък в Торино efbet дава 2.95 коефициент за победа на Ювентус, 3.20 коефициент за равен и 2.70 коефициент за победа на гостите от Неапол.

Наполи разгроми Ювентус с 5:1 в началото на годината - резултат, за който "зебрите" ще искат да си отмъстят. Дали отново ще станем свидетели на резултатен сблъсък, предстои да разберем. efbet дава 2.30 коефициент за над 2,5 гола в мача, докато за под 2,5 гола ставката е 1.69.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес