Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

На крачка от финала: Челси влиза в ключов мач за сезона

09 януари 2024, 07:25 часа • 5132 прочитания

Английският гранд Челси за пореден сезон се представя далеч от очакванията на феновете, но въпреки това "сините" имат отличен шанс да завоюват трофей. Тази вечер лондончани се изправят срещу Мидълзбро в мач от полуфиналите за Купата на Лигата - водещо събитие за спортни залози във вторник.

Челси на крачка от финал за Карабао Къп

Челси успя да се задържи в Карабао Къп и да стигне до полуфиналите, а сега "сините" имат съвсем преодолим съперник в лицето на Мидълзбро, който е 12-и в Чемпиъншип. Лондончани първо гостуват на Мидълзбро, а след това ще имат и домакинство на "Стамфорд Бридж", където ще се реши окончателно кой ще играе на финал.

Челси

"Сините" гостуват на Мидълзбро

Ако Челси се класира за финала, там "сините" ще срещнат отбора на Ливърпул или пък градския си съперник Фулъм. Първо обаче столичани трябва да надвият тима на Мидълзбро. За гостуването на "сините" във вторник вечер efbet дава 1.58 коефициент за победа на Челси, 4.40 за равен и 5.40 за победа на Мидълзбро.

Челси срещна Мидълзбро през март 2022 година, когато записа победа с 2:0 като гост за ФА Къп. Сега залогът е много по-голям - място на финал, а Мидълзбро ще опита да не допуска голове у дома, докато Челси ще настоява тъкмо за това. efbet дава 1.59 коефициент за над 2,5 гола в мача и 2.35 за под 2,5 гола.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес