Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ливърпул и Челси гледат към нов трофей - този път във ФА Къп!

02 март 2022, 00:01 часа • 6202 прочитания

Само няколко дни след финала за Купата на Лигата отборите на Ливърпул и Челси отново излизат в турнирни битки, но във ФА Къп. Тази вечер двата английски гранда се изправят срещу Норич и Лутън в мачове от 1/8-финалите на надпреварата.

След като спечели деветата си Купа на Лигата, Ливърпул започна да мечтае и за нещо, което никой не е постигал досега - куадрупъл (Купа на Лигата, ФА Къп, Висша лига и Шампионска лига). За целта "червените" най-напред ще трябва да преодолеят Норич.

Ливърпул отново приема Норич на "Анфийлд"

"Канарчетата" са последни във Висшата лига и съвсем наскоро загуби от Ливърпул с 3:1 на "Анфийлд". Сега Норич отново гостува на този стадион, но се очаква Юрген Клоп да извади коренно различен състав. Коефициентът на efbet за победа на Ливърпул е 1.22, равенството е оценено на 7.80, а за победа на Норич ставката е 14.00.

ДВА ГОЛА И ЛИВЪРПУЛ ОТИДЕ ... НАУЧЕТЕ КЪДЕ В SPORTLIVE.BG

Челси гостува на тим от Чемпиъншип във ФА Къп

Що се отнася до Челси, "сините" ще трябва да приемат загубения финал срещу Ливърпул и да се фокусират върху ФА Къп, където имат отлични шансове да стигнат до финала. Лондончани се изправят срещу шестия в Чемпиъншип Лутън Таун, който е в серия от три поредни победи в първенството.

За този двубой efbet предлага 8.20 коефициент за победа на домакина Лутън, 5.20 за равенство и 1.41 за победа на гостите от Челси. Коефициентът за над 2,5 гола в мача е 1.74, докато за под 2,5 гола ставката е 2.25.

ЧАСОВЕ СЛЕД ДУМИТЕ НА АБРАМОВИЧ: КАКВО СТАНА С ЧЕЛСИ, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес