Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски атакува топ 3 в отложен мач срещу последния в efbet Лига

14 септември 2023, 07:00 часа • 1455 прочитания

Столичният футболен гранд Левски излиза днес срещу тима на Пирин Благоевград в отложен мач от шестия кръг на efbet Лига. "Сините" се изправят срещу последния във временното подреждане на Първа лига, а победа ще ги прати на трета позиция в класирането.

Левски посреща Пирин в efbet Лига

Левски заема осмо място с 12 точки, като има четири победи и две загуби от старта на кампанията. Пирин пък все още няма победа след седем изиграни мача, като записа едно равенство и шест загуба, заемайки последното 16-о място с едва 1 точка в актива си.

Николай Костов

Може ли Пирин да вземе нещо от "Герена"?

Левски се намира на само една точка зад третия ЦСКА 1948, което означава, че при победа срещу Пирин тимът ще се изкачи на третото място. Букмейкърът efbet предлага 1.17 коефициент за победа на Левски, 9.25 коефициент за равенство и 25.00 коефициент за победа на Пирин.

Левски спечели трудно последните си два мача от вътрешния шампионат, като надви Ботев Враца и Хебър с резултат 1:0 и в двете срещи. За победа на Левски срещу Пирин и под 2,5 гола в мача букмейкърът efbet предлага 2.80 коефициент.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес