Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Градско дерби може да обърка плановете на Ювентус за топ 4 в Серия А

18 февруари 2022, 07:20 часа • 6394 прочитания

Италианският гранд Ювентус посреща тази вечер градския си съперник Торино в дербито от 26-ия кръг в Серия А. Двубоят е от изключителна важност за "бианконерите", които водят ожесточена битка за четвъртото място в италианското първенство.

Ювентус с тежко препятствие към топ 4 в Италия

Ювентус понастоящем е четвърти в подреждането, но само на две точки зад него е Аталанта, който е и с мач по-малко. Торино пък заема 10-а позиция в Серия А и няма победа в последните си три шампионатни срещи. За днешния мач efbet предлага 1.64 коефициент за победа на Юве, 4.10 за равен и 6.00 за победа на Торино.

Ювентус не е губил дербито с Торино от 2015-а

Ювентус е спечелил четири от последните си пет мача срещу Торино, като гостите нямат победа над именития си съперник от 2015-а насам. При последната им среща Ювентус спечели с 0:1, а в предишните три двата отбора си вкараха над 2,5 гола в мача.

За днешния двубой efbet предлага 2.10 коефициент за над 2,5 гола и 1.84 за под 2,5 гола. За гол/гол букмейкърът дава 2.15 коефициент. Многомилионната придобивка на Ювентус Душан Влахович се очаква да води атаката, като коефициентът за това сърбинът да вкара гол мача е 2.45.

ТОЧНО ПРЕДИ ШАМПИОНСКА ЛИГА - КАКВО НАПРАВИ ЮВЕНТУС, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес