Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодията, която НИКОГА не изпълнява новогодишните си обещания

10 декември 2021, 10:20 часа

Случва се всеки път: годината е към своя край и социалните мрежи са пълни с публикации „Нова година, ново аз“, докато хората мислят за своите новогодишни решения.

И докато има някои хора, които ще изпълнят всичко, което си обещаят, има други, които нарушават обещанията си още преди първата седмица на януари да е изтекла. Оказва се, че астрологията може да помогне да разберем от кои сме. Ето коя е зодията, която никога не изпълнява своите обещания.

Близнаци (21 май до 20 юни)

Правенето на прости планове за вечеря с Близнаци може да бъде нещо като херкулесова задача. Те искат суши, но италианско не звучи зле и току-що получиха листовка за нов мексикански ресторант, който също биха посетили. Уф! Така че, да очакваме този често нерешителен знак да определи дългосрочен новогодишен план е като да се опитвате да поставите квадратен предмет в кръгъл отвор - няма да работи.

По природа Близнаците са разделени на две – символизирани са от двойка близнаци – така че въпреки че може да искат от все сърце най-накрая да започнат да се хранят по-здравословно, мисълта да отидат на фитнес, да приготвят храна и да пият галон вода един ден може да изглежда твърде много за тези игриви същества. Близнаците е по-добре да се движат по течението, като вместо това усъвършенстват дейностите, които всъщност обичат да извършват. Що се отнася до определянето на месечни критерии за постигане, формиране на списъци със задачи и стратегия за безупречно изпълнение, да, по-добре е да оставят това на Козирозите и Девите.

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес