Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодия и ваканция: Най-добрата ваканция за различни знаци

28 юни 2021, 09:45 часа

Звездите влияят не само на работата, но и на почивката. Астролозите вярват, че по-добре различните зодии да подхождат по различен начин към ваканциите и почивните си дни. Ако самите вие се чудите къде да прекарате летния си отпуски, можете да почерпите идея от препоръките за почивка за вашата зодия.

Овен

За родените под този знак пътуванията, свързани с културни събития, са голямо удоволствие. Фестивалите, празниците, концертите са най-добрият вид отдих за тях.

Телец

Астролозите съветват представители на този знак да почиват по-често край водата. Един морски или речен круиз е най-добрият начин за възстановяване, споделят астролозите.

Близнаци

Но за Близнаци, за разлика от Телеца, почивката по водата е противопоказана. Родените под този знак успешно съчетават релаксация с учене и самоусъвършенстване.

Рак

Представителите на този знак получават специално удоволствие от романтичните пътувания. Те се нуждаят от подходящ опит, за да получат нови сили.

Лъв

Препоръчително е Лъвът да се откаже от навика да съчетава работата или домакинските задължения с почивка. Астролозите съветват родените под този знак да използват всяка минута свободно време възможно най-пълно.

Дева

Представителите на този знак рядко получават разрешение за почивка от околните. Девите винаги са необходими, затова е по-добре да не планират дългосрочни пътувания, а да се възстановяват при кратки пътувания и интересни, наситени със събития уикенди.

Везни

Според астролозите най-добрата почивка за Везните е свързана с физическа активност. Добре е да прекарват времето си на открито.

Скорпион

Подобно на Телеца, Скорпионите набират сила, докато се отпускат край водата. Те се нуждаят от промяна на обстановката и нови преживявания, за да си починат добре.

Стрелец

За добра почивка Стрелците трябва да се борят с изкушението да работят или да правят бизнес по време на почивката. Астролозите съветват да изключите телефона си и да се насладите на почивката си.

Козирог

Родените под този знак се чувстват най-добре, когато почиват с близките си. Те се радват на компанията на семейството и на най-близките приятели.

Водолей

Най-добрата почивка за Водолеите е тази, от която те получават нови знания и умения. Новите впечатления не са им достатъчни.

Риби

Астролозите съветват представителите на този знак да излязат сред природата. Колкото по-далеч от града, толкова по-добре Рибите ще могат да си починат.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес