Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които ще вдигнат сватба през 2022

13 януари 2022, 06:05 часа

Тези две зодии ще бъдат истински щастливи през 2022 година. Предстои им да вдигнат шумна и пищна сватба – точно такава, за каквато цял живот са мечтали. Те ще се чувстват безкрайно щастливи от събитията в живота си и усмивката трудно би напуснала лицата им.

Бързаме да споделим с вас кои ще са късметлиите в любовта през 2022 година, които съвсем скоро ще минат под венчилото.

Ето кои са зодиите, на които им предстои сватба:

Близнаци

Близнаците са романтици по природа. Колкото и да се опитват да го прикрият, когато срещнат сродната си душа, те не престават да правят мили жестове и романтични изненади. Те обичат да бъдат глезени, но също толкова много им харесва самите те да глезят половинките си.

През 2022 година представителите на зодията ще открият своята сродна душа и нещата помежду им ще се случат на бързи обороти. Докато се обърнат настрани, любовта вече ще е окупирала сърцата им и мислите им ще са насочени единствено към любимия човек.

Kакво може да обиди знаците на зодиака

Не след дълго представителите на зодията вече ще планират сватба, която много вероятно да се състои през летните месеци на 2022 година.

Скорпион

Скорпионите цял живот са в търсене на голямата любов. Те никога не правят компромиси, когато става въпрос за партньор в живота. Ако усетят, че с половинката си не се разбират, предпочитат да прекратят безсмислената връзка, вместо това да се измъчват взаимно.

През 2022 година Скорпионите ще открият онзи човек, който ще ги усмихва широко и ще налива любов в сърцата им. Без много да му мислят, ще спретнат щура и голяма сватба, с която да отпразнуват победата в живота си, а именно откриването на сродната си душа.

Пожелаваме им да плуват в морето на любовта и никога да не се сблъскват с разочарованието!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес