Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които ще бъдат най-напрегнати по време на пълнолунието утре

16 януари 2022, 14:00 часа

Пълната луна през януари 2022 г. ще освети нощното небе на 17 януари, когато навлиза в емоционално чувствителния Рак. Ще се наложи да седнете и да оцените сложните си емоции - и вие също имате нужда от това, след цялата упорита работа, която сте вършили в духа на сезона на Козирога. Но ако сте един от зодиакалните знаци, които са най-засегнати от пълнолунието на през януари 2022 г., може да ви се стори малко по-сложно от колкото от колкото си мислите.

Ето кои са зодиите, които ще бъдат най-засегнати от пълнолунието през януари.

Овен

Чувствате се по-замъглени от обикновено, Овни? Това вероятно е защото пълнолунието се премества във вашата територия на дома и семейството ви и изпитвате всякакви видове носталгия. Опитайте се обаче да не мислите за твърде много тежки неща от миналото си.

Рак

За емоционалните Раци винаги е тежко, когато управляващата им планета е в точно този знак. Това пълнолуние ще ви помогне да се отдалечите от грижата за другите и да се отдадете на качествена грижа за себе си. Но това няма да остане без сериозен размисъл и преосмисляне на приоритетите ви.

Лъв

Тази луна се премества в дома на подсъзнанието ви, Лъв, така че сега е момента да погледнете назад как възпитанието ви е оформило вашите амбиции, начин на мислене и е оформило вашия възглед за живота. Забавлението е вашият специалитет, но това пълнолуние ви моли да бъдете сериозни за момент.

Стрелец

Какво ви задържа назад, Стрелци? Тази луна се премества във вашия дом на прераждане и трансформация, така че това пълнолуние е свързано с коригиране на шума и суетата, с който сте свикнали. Отделете малко време за себе си и се отдайте на грижа за себе си.

 

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес