Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които най-трудно се справят с изолацията

09 февруари 2021, 22:20 часа

Изолацията по време на пандемията е голямо предизвикателство за психическото и физическото здраве. Много от нас страдат от съмнения за бъдещето и дефицит на щастие. При някои хора това е особено осезаемо, като не малко влияние има и зодиакалният знак. Тези 6 зодии се справят най-трудно с изолацията:

Водолей

Представителите на зодия Водолей са индивидуалисти. Те се чувстват чудесно в собствената си компания, но имат нужда от открити пространства. Именно мъжете от тази зодия трудно приемат принудителната изолация, при която трябва да стоят вкъщи с партньора и семейството си. Водолеят има нужда да остане насаме със себе си. Да прочете някоя хубава книга или да се отдаде на кратка медитация. Това е полезно и за имунната му система.

Овен

Овните обожават движението. Те имат нужда от чист въздух и разнообразие. В противен случай чувстват, че нещо в живота им липсва. Това усещане става особено неприятно, когато Овенът трябва да ограничи социалните си контакти. В такива моменти той може да увеличи физическата си активност. Така ще се пребори със стреса и ще подобри здравето си.

Близнаци

Представителите на тази зодия също обичат движението. Близнаците трудно се лишават от контакта с близките и приятелите. Този въздушен знак има нужда да споделя и да обменя идеи. Изолацията веднага се отразява върху настроението му и бързо нарушава хормоналния му баланс. В момента Близнаците трябва да увеличат социалните си контакти, независимо дали по телефона, скайп или социалните медии.Този тип разнообразие ще раздвижи хормоните на щастието.

Лъв

Лъвът приема много трудно изолацията, защото тя му отнема контакта с хората. Той има постоянна нужда от внимание и потвърждение на възможностите му от неговия прайд. Когато това им бъде отнето, Лъвовете губят своя устрем и се занемаряват, което може да се отрази негативно и на имунната им система. Ако имате приятел от зодия Лъв, точно сега ще му помогнете, ако буквално подпалите телефона му и чатите често с него. Той има нужда да го търсят, да го разсейват и поощряват. Така ще почувства, че светът не го е забравил.

Дева

Хората, родени под знака Дева, са много чувствителни. В изолация те страдат по загубата на изрядния си дневен режим. В следствие на това Девата потъва в тъмните си мисли и се свива в черупката си, което в дългосрочен план може да доведе до сериозни последствия за здравето ѝ. Сега тя има нужда да забрави за проблемите и да се отпусне. Една игрова вечер със семейството или позитивен разговор с приятел може да направи чудеса за настроението ѝ.

Стрелец

Стрелците имат нужда от постоянна активност. Те обикновено не обичат да се застояват у дома и изолацията бързо може да ги накара да се чувстват като в затвор. Същевременно Стрелецът има умението да разпръсква позитивна енергия, без да показва притесненията си. Това ще бъде истинско облекчение за близките му, но не за дълго. Ако Стрелецът не намира отдушник дълго време, той може да изпадне в сериозна депресия. Близките трябва да го поощрят и обсипят с любов. В момента той има нужда от много движение.

Адриана Пейчева
Адриана Пейчева Отговорен редактор
Новините днес