Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които могат да се отпуснат спокойно по време на пълнолунието през Ноември

18 ноември 2021, 13:31 часа

Сезонът на затъмненията е пред нас и тази лунна афера е готова да разтърси масата, започвайки с пълнолунието през ноември 2021 г. Освен пълнолуние, на 19 ноември се очаква и най-дългото лунно затъмнение, което ще настъпи в стабилния и земен знак Телец. Лунните затъмнения притежават цялата сила на обикновеното пълнолуние, но с естествена способност да повишават хода, предизвиквайки смущения под формата на лични откровения и неочаквани обрати.

Предстоящите затъмнения: защо са важни и какво зависи от нас

Въпреки че всички зодии ще усетят това пълнолуние, има няколко късметлии, които ще се справят малко по-лесно от останалите. Ето кои са те:

Близнаци

Близнаци, това лунно затъмнение се мести във вашия дом на подсъзнанието, повишавайки осведомеността в сфери, които не са физически осезаеми. Пълнолунието заедно със заатъмнението ви помагат да отворите ума си, осветявайки нещата, които пряко или косвено избягвате.

Дева

Дева, пълнолунието е свързано с промяна на мирогледа ви. Лунното затъмнение се премества във вашия дом на философията, сигнализирайки за важно време за изследване, разширяване и оценяване на различните обичаи и култури извън вашата собствена. Тази лунация е зелена светлина за изследване на нови светове и навлизане в различни обичаи или култури.

Козирог

Лунното затъмнение е за удоволствие и игра за вас, Козирози. Тази луна ви вдъхновява в творческите ви начинания, вдъхновявайки ви да предприемете действия за превръщането на тези творчески идеи в пълноценни бизнес начинания.

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес