Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Знаете ли какво се случва с цветята, които кралското семейство получава от народа?

18 февруари 2023, 04:40 часа

Всеки път, когато кралското семейство излезе на бял свят, те завършват с най-красивите букети. Някои хора дори оставят цветя пред портите на Бъкингамския дворец. Но какво се случва с тази цветна колекция от цветя? Научете по-долу какво се случва с букетите, които кралското семейство получава от публиката.

Красиви цветя

Според Town and Country има няколко неща, които кралските особи правят с всички цветя, които получават от публиката. Преди всичко те благодарят на човека, който им е подарил цветята. След това цветята ще бъдат предадени на служител или на някой от охранителите. След като приключат с публичната си поява, кралските особи преглеждат букетите и решават дали искат или не да ги запазят. Ако не искат да запазят цветята, вместо това ги даряват за благотворителност. 

Лекар: За да се спасите от тромб на крака и да имате здраво сърце - яжте това всеки ден 

Благотворителност

Всеки път, когато кралското семейство пътува, те обикновено обичат да държат цветята в хотелските стаи, в които са отседнали. Само за да озарят малко мястото. Но понякога просто получават твърде много цветя. И точно тогава ще дарят цветя за благотворителност. Примери за благотворителни организации са местни болници или други местни организации, които биха могли да използват цветята.

Подаръци

Но цветята не са единствените неща, които кралските особи получават, когато пътуват или общуват с обществеността. Понякога получават подаръци. И винаги, когато това се случи, подаръците първо трябва да бъдат проверени от охраната и след като бъдат маркирани като „безопасни“, кралските особи могат да изберат дали искат или не да запазят подаръците. Ако стойността на подаръка е под 150 паунда, те също могат да подарят подаръка на член на персонала. Иначе подаръците ще бъдат дадени и за благотворителност. Колко щедро!

Калоян Мирчев
Калоян Мирчев Отговорен редактор
Новините днес