Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Защитете се от зли очи и дарете любов: Надеждни бижута талисмани за жени и мъже

16 февруари 2023, 20:22 часа

Изборът на скъпоценен камък е приятна задача, но не и лесна. Природните минерали са известни със своята сила. Те имат мощна енергия, така че могат да разсеят трудностите и да привлекат късмет. Важно е да изберете камък на база на вашите ценности и желания. Ето някои бижута-талисмани, които надеждно ще ви предпазят от зли очи и ще помогнат да срещнете любовта, да привлечете пари и да се радвате на добро здраве.

Бижута-талисмани за жени

Нежният пол обича бижутата и често избира красиви висулки и пръстени. Но е важно да запомните, че минералите имат специална сила. Любимите обеци могат не само да станат допълнение към вашата визия, но и да предизвикат промяна в съдбата. Ето защо трябва да се подхожда отговорно към избора на бижута-талисмани. За да направите това, първо определете приоритетите си.

Защитете се от зли очи и магии

Синеоките красавици често интуитивно избират бижута със син аквамарин. Този камък е известен със своята силна енергия. Той предпазва собственика от негативна енергия, зли очи и магии. Следователно дама, носеща бижута с талисман от аквамарин, е защитена от всякакви влияния от страна на недоброжелатели.

Амулет за късмет – кой талисман за коя зодия е предназначен

Камъни за разкриване на женствеността

Някои минерали повишават привлекателността в очите на противоположния пол. Разкриват женственост и подчертават мекота, нежност и привързаност. Следните камъни имат този ефект:

● сапфир;

● страз;

● рубин;

● смарагд;

● хризолит;

● розов кварц;

● хризопраз.

Отлични бижута-талисмани за жени, които искат да станат по-нежни и привлекателни. Това ще внесе хармония в романтичните отношения.

Камъни за здраве

Здравословният начин на живот и малък чар ще ви помогнат да поддържате тялото в добра форма. Има три камъка, които подобряват здравето. Това са жадеит, яспис и нефрит. Последният се използва за производството на лицеви ролки. Има мощно действие, изглажда бръчките и стяга кожата.

Талисманите, които ще помагат на зодиите през 2023 г.

Бижута-талисмани за привличане на любов

Наситеното червено символизира страстта. Гранатът зарежда собственика си с особена енергия, която пленява противоположния пол. Събужда чувствеността, разкрива женствеността и подобрява настроението. Затова свободните жени трябва да изберат подходящо бижу с гранат. Търсенето им ще бъде по-продуктивно.

"Магнити за пари"

Бижутата с определени минерали ще ви помогнат да подобрите финансовото си състояние и да постигнете успех. Най-добрите "магнити за пари":

● хризолит;

● топаз;

● хризопраз;

● турмалин;

● цитрин.

Такива минерали ще бъдат полезни и за тези, които имат сериозни проблеми в материалната сфера. С такъв талисман ще бъде по-лесно да изплатите дългове, да намерите работа или допълнителен източник на доходи.

Бижута талисман за мъже

Представителите на силния пол също се нуждаят от амулети. Някои камъни имат мощна енергия и добавят решителност, самочувствие и смелост.

Обсидианът и гагатът се считат за най-добрите мъжки талисмани. Между другото, последното не е скъпоценен камък. Гагат е вкаменено дърво. Той съдържа огромен потенциал, който може да се използва за реализиране на вашите цели.

Някои камъни помагат за подобряване на здравето и удължаване на живота. Сред тях са яспис, ахат и карнеол. Освен това, такива талисмани са в състояние да привлекат късмет и да предпазват от магии.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес