Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вашата минута започва да тече сега!

21 декември 2012, 16:01 часа

Дадено е началото на третото издание на “Done in 60 seconds” – световният конкурс на JAMESON за римейк на филм в 60 секунди

За трета поредна година в България стартира един от най-любопитните и забавни кино конкурси в света - Jameson Empire Done in 60 Seconds. Jameson Irish Whiskey и култовото списание EMPIRE (Емпайър) отново отправят едно изключително предизвикателство към любителите на седмото изкуство.

Талантливите ни режисьори - професионалисти, любители и мечтатели, ще трябва да пресъздадат класически филм в не повече от 60 секунди. За оценяването на подадените заявки отново ще отговаря добре познатото ни звездно жури – актьорите Васил Василев – Зуека и Стефан Щерев, както и журналистите Драгомир Симеонов и Стоян Георгиев. Вече е активен и уебсайтът на конкурса, където е поместена цялата необходима информация. В него участниците ще могат да качат своите филми директно, което значително улеснява процедурата. След вътрешно одобрение, филмите се публикуват на сайта, където могат да бъдат гледани от всяка точка на планетата, както и в официалния YouTube канал - youtube.com/jamesonempirediss.

Крайният срок за подаване на заявки е 20 януари 2013 година.

За повече информация и участие, моля посетете: www.jamesonempirediss.com

Пламен Георгиев
Пламен Георгиев Отговорен редактор
Новините днес