Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Умееш ли да задържаш вниманието на мъжете?

23 август 2022, 08:15 часа

Ако вече сте срещнали човек, когото наистина харесвате, и сте успели да привлечете вниманието му – това е чудесно. Но следва нещо, което, не се заблуждавайте, че е лесно – напротив, далеч по-трудно е - да задържите вниманието му. За да успеете да го направите, трябва да използвате някои малки хитри женски трикове. С тях без много усилия ще направите така, че той да не изгуби интерес към вас и отношенията ви.

Важно е да показвате вашия интерес към него, но без да прекалявате. По-важно е всъщност да поддържате неговия към вас…

Не се стремете да доказвате, че сте по-добра от него

Позволете на мъжа до вас да чувства, че имате нужда от него. Нека да ви помага, дори сами търсете помощта му. Не е нужно да се представяте като свръх силна жена, която е в състояние да се справи с всичко, даже и с най-тежката работа, подходяща само за силни мъже. За мъжете е доста непривлекателно, да не кажем - отблъскващо, да се срещат с жена, стремяща се да им е равна във всяко отношение. Мъжете искат нежна жена, която да им показва и своята уязвима страна.

Запазете лека мистерия около себе си за някои неща

Не се разкривайте напълно – само така ще запазите интереса на мъжа до вас. Ако тотално разбулите душата и емоциите си, мислите си и даже битовото ежедневие, това може да убие интереса на мъжа. Той е ловец по природа и е вероятно да потърси нова „плячка“, която да се налага да преследва.

Забавлявайте се – няма смисъл да усложнявате нещата излишно

Често жените, незнайно как, правят нещата по-сложни, отколкото са в действителност. Недейте да се цупите, без да има причина, също не настоявате да стане винаги вашето, не бъдете агресивни в изискванията си към мъжа - всичко това го отблъсква. Възползвайте се от женската си тайнственост и хитрост, за да направи той това, което желаете.

Обичайте най-напред себе си

Мъжете обожават уверени жени. Не акцентирайте пред него на недостатъците си. Погрешна ви е стратегията, ако мислите, че така го предизвиквате да ви прави комплименти и да ви убеждава, че не е така. Може да подейства, разбира се, но в дългосрочен план ще го отблъсне. Вместо това показвайте, че сте уверени в себе си. Това наистина привлича мъжете.

Не го сравнявайте с предишните си партньори. Поне не на глас… Не му разказвайте за бившите си. Не е необходимо да бъде в течение с всичките ви мисли. Запазете това за себе си.

Пишете му двусмислени съобщения

Откровеността е чудесна, но за по-напреднали връзки. В началото е най-добре да поддържате интереса му, като му изпращате съобщения с двусмислени текстове. Не чакайте той да ви пише пръв всеки път. Изненадвайте го по различни начини – мъжете харесват неочакваното женско поведение.

Анита Найденова
Анита Найденова Отговорен редактор
Новините днес