Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тъмните страни на всяка зодия - 2 част

14 юли 2021, 23:05 часа

Тъмната страна на Везните

Везните могат да бъдат малко по-неверни понякога, а вие никога не знаете какво мислят , защото за да избегнат конфликт никога не казват това, което мислят. Те са хора, които не знаят как да бъдат сами, постоянно търсят романтика и съблазняване, за да могат да бъдат в собствената си коза -  банални и повърхностни . 

Тъмната страна на Скорпиона

Неговата слабост е неговата интензивност и сложност. Те са отмъстителни хора, които могат да бъдат много жестоки, ревниви и притежателни. Скандални, те търсят постоянни конфликти и битки. Те са любители на властта и много амбициозни, винаги се стремят да доминират във всички ситуации. Манипулатори - те имат способността да накарат другия да се чувства виновен.

Тъмната страна на Стрелец

Стрелците винаги са прави и никога не грешат. Те постоянно спорят, бият се и провокират другите. Като хора, които обичат свободата, те не са склонни да се обвързват с партньорите си или да бъдат твърде верни. Те пилеят пари, защото са любители на партита, пътувания и приключения. 

Тъмната страна на Козирога

Те могат да бъдат студени и отдалечени хора, донякъде песимистични и негативни. Първият им отговор винаги е НЕ на всичко. Те обичат да бъдат авторитет , да бъдат шефове и често са контролиращи и доминиращи. Те се управляват много от правила и точност и ако някой не ги спазва, лесно се ядосват. Те са скъперници, алчни и строги. Отшелници, не обичате партита. Те не общуват с никого, освен ако не е с амбициозни цели.

Тъмната страна на Водолея

Те са откъснати хора, които бягат от любовните връзки. Те са умствени, наблюдателни и пресметливи, които избягват да правят компромиси и да се обвързват дълбоко с някой друг. Те не се интересуват от мнението на другите, което често ги кара да казват това, което мислят, колкото и нелепо да е то. 

Тъмната страна на Рибите

Рибите са много взискателни хора. Тяхната чувствителност ги кара да са склонни към депресия , да са малко независими, да плачат постоянно и да поемат ролята на „жертва“ в живота. Те често са манипулативни и противоречат на мислите си. Слаби по характер и много често мързеливи.

Анита Найденова
Анита Найденова Отговорен редактор
Новините днес