Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Това са 4 – те най-небрежни жени в зодиака

09 ноември 2021, 13:55 часа

Някои от зодиакалните знаци са особено педантични и държат на това всичко в дома им да бъде изрядно и подредено като в аптека. Други обаче са на съвсем друга вълна – в техния живот цари хаос и нямат нищо против него. Дори бихме казали, че се чувстват отлично по този начин.

Ето кои са жените в зодиака, които обичат хаоса:

Телец

Това са жени, които гледат с трезвен поглед на живота, но въпреки това им е трудно да въдворят ред в него. При тях най-сериозният недостатък е мързелът. Почти никога не им идва вдъхновението да почистят и подредят дома си. Ако все пак решат да го направят, не се вманиачават кой знае колко, а гледат набързо да разчистят около себе си.

Как изглежда вашият мъж мечта според ЗОДИЯТА?

Лъв

Това са жени, които умеят да бъдат свръх организирани, но съвсем не са любители на чистенето. Дори можем да кажем за тях, че почистването на дома е едно от най-досадните неща. Лъвовете предпочитат да не забелязват хаоса около себе си и да се фокусират върху далеч по-важните неща.

Водолей

За жените Водолеи бъркотията е начин на живот. Ако попаднат на място, където всичко е подредено, те категорично няма да се чувстват в свои води. Ако влезете в дома на Водолей, ще бъдете искрено изумени от нещата, които тези хора пазят, макар да знаят, че никога няма да имат нужда от тях.

Стрелец

Представителите на тази зодия са едни от най-общителните и дейни хора, но въпреки това не обичат да чистят. За тях по-важно е да бъдат част от някое шумно парти, вместо това да си губят времето с почистване и подредба на дома.

Ако обаче нещата излязат извън контрол, Стрелците не губят време, а набързо се активизират и вкарват всичко в ред.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес