Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Това е женската зодия, която МРАЗИ ограниченията и обича доживот

15 февруари 2022, 14:00 часа

Мъжете трудно успяват да устоят на чара на една жена. Те са привлечени от загадъчността и красотата ѝ. Понякога качествата на жените са по - силно изразени и заради зодиакалния знак, под който са родени. 
Много привлекателна и тайнствена, тя ще ви накара да се влюбите в нея до полуда. На вашето внимание, представяме ви нейно превъзходство - жената Риби.

Тя е изключителна романтичка

Жената Риби ще бъде безгранично щастлива ако се постараете да ѝ направите романтична изненада. Като тук не става въпрос за скъпи подаръци, а за нещо, в което сте вложили сърце и душа. Може да ѝ организирате вечеря на свещи на някое специално място например. Просто факта, че сте се постарали да направите всичко сами, специално за нея ще я спечели за цял живот.
Вярва в приказната любов - онази като по филмите. Колкото и да ви се струва глупаво това, само почакайте да срещнете такава жена и ще промените възгледите си за любовта.

Не обича ограниченията

Обича да създава сериозни отношения с противоположния пол, но рядко е възможно да бъде изкушена и от неангажиращ флирт. Обича свободата и не харесва, когато я притискате с излишни ограничения и забрани. Това със сигурност ще я отблъсне. 

Малките неща в живота я правят истински щастлива

Не я блазни материалното, а напротив - може да я зарадвате дори с един мил жест. Заради това си качество трябва да бъде високо ценена от мъжа до себе си. В днешно време много рядко се срещат жени, чиято цел и интереси да не опират до имуществото и банковата ви сметка.

Когато обича го прави с цялото си сърце

Отдава се изцяло на любовта и прави всичко със такава страст, каквато не сте виждали никога до сега.
Обича ли истински жената Риби го прави безвъзмездно. Тя никога  няма да очаква да получи същото от вас.
Благословена е със силна интуиция и това я защитава от злонамерени хора. Ежедневното еднообразие я отегчава и винаги намира начини как да разнообрази живота си.

Жената Риби си е жена в истинския смисъл на думата. Тя е нежна, красива, прави всичко с любов и старание. Всичко, до което се докосне изглежда вълшебно и необикновено. 

Жената Риби е като морска сирена - веднъж като попаднете в мрежите ѝ, щом ѝ се отдадете изцяло ще станете подвластен на нея. Гарантираме ви, че ако срещнете жена от тази зодия ще се влюбите до края на дните си. Дори тя да ви напусне, вие няма да я забравите никога. 

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес