Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Талисманите за дома, които ще ви спасят от ПРОБЛЕМИ

09 март 2022, 12:01 часа

Всеки от нас може сам да си изработи талисмани, с които да предпази дома си от проблеми, зли очи и неприятности. Много е важно обаче да вярвате в подобни ритуали, ако искате тези талисмани наистина да ви защитават.

Ето с какво е желателно да украсите дома си:

Подкова

Това е един от предметите, които имат най-силна енергия. Не винаги обаче можете да си намерите подкова. Ако нямате този късмет, купете или сами си я направете. Най-важно е да знаете как правилно да я окачите.

Ето как да си направите амулет за късмет

Този предмет се поставя на входната врата или точно пред нея. Много е важно да изберете правилната посока на краищата й. Ако краищата й гледат нагоре, това е за късмет. Ако гледат надолу, това е за предпазване от зли очи. Може да поставите повече от една подкова.

Парцалена кукла

Тези кукли могат да се превърнат в интересна част от интериора. Задължително обаче трябва да сте я изработили самите вие, тъй като на куклата се пренася вашата енергия. Друго, с което да се съобразите, е самият пълнеж. Той трябва да е от зърно.

Торбичка със сол

Изберете торбичка, която да е от естествена материя и я напълнете със сол. Поставете я на място, което не е видимо за останалите.

Фигура на слон

Тази фигура е приемана за пазител от злото. Вярва се, че носи късмет на хората, в чиито дом присъства. За предпочитане е да я поставите в коридора.

Скилидка чесън

Тя се поставя в близост до входната врата и се счита, че именно скилидката чесън предпазва обитателите на дома от нежелани гости.

Заложете на някои от тези амулети, ако искате да предпазите дома си от злини и да избегнете проблемите в живота.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес