Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Щастието и успеха ще са винаги с вас, ако настроите правилно своя вътрешен компас

12 март 2023, 15:00 часа

Всеки от нас има вътрешен компас. За част от хората това не работи съвсем правилно. Експерти в областта на биоенергията споделиха как можете да го настроите така, че да показва правилната посока в живота, водеща до успех и щастие.

Какво е вътрешен компас и защо е необходим?

Вътрешният компас е нашата интуиция, но не точно тази, за която може да си помислите на първо място. Това е повече от просто шесто чувство. Това е вид вътрешно усещане накъде точно трябва да се движите в близко бъдеще, за да намерите щастието. Това усещане израства от невидим и едва забележим канал за комуникация с центъра на изобилието на Вселената.

Вселената винаги знае от какво се нуждаем в момента, но нейната подкрепа е различна за всеки от нас, защото точно този комуникационен канал може да бъде отслабен или толкова мощен, че всичко хубаво в живота на човек сякаш се случва от само себе си, макар че това не е така.

Защо не всички мечти се сбъдват?

Как да настроите този компас?

Вземете решение за целите. Най-важното и първо правило, което трябва да се спазва във всяка житейска ситуация, е да бъдете по-конкретни при поставянето на целите. Много хора са изненадани, че не успяват да намерят щастие под каквато и да е форма. Те не получават това, което биха желали, тъй като целите им са изключително размити.

Пътуване. Промяна на обстановката и посещение на нови места, градове, държави - всичко това притежава благоприятен ефект върху усъвършенстването на вътрешния компас. Когато човек пътува, той се вдъхновява от красотите, които вижда. Това до голяма степен увеличава енергията му и засилва връзката с центъра на Вселената. Също така новите мечти могат да вдъхновяват и то много силно.

Каквото правиш - да го правиш добре

Общувайте с хората. Новите хора могат да бъдат страхотен източник на сила, която в крайна сметка винаги отива за създаване на силна връзка с Вселената. Новите хора могат да ви разкажат много интересни неща, да споделят опит, знания, факти. Новите хора във вашето обкръжение винаги са интересно общуване. Те ни помагат да открием нещо ново в себе си. Ако някой от вашето обкръжение също е оптимист, той ще ви мотивира да продължите напред. Опитайте се да се откъснете от тези хора, които ви лишават от увереност и ви карат да се притеснявате. С тях компасът ви ще изсъхне и ще сочи грешната посока.

Гледайте филми и четете книги. Ако нямате възможност да пътувате и да общувате с хора, няма проблем. Реалното преживяване може да бъде заменено с виртуално, както показват проучванията, нашият мозък и съзнание не усещат огромна разлика за това. Гледайте вдъхновяващи филми за успешни хора, за взаимоотношения и четете художествена или научна литература. В тях ще научите нещо важно, което ще ви вдъхнови и ще ви даде възможност да разберете какво искате. Това ще накара вътрешния ви компас да работи по-добре.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес