Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

С какво ще ни изненада Меркурий през януари?

09 януари 2021, 07:38 часа

Меркурий ще донесе на всички много радост и късмет през януари 2021 година. Енергията на планетата ще бъде благоприятна, което ще има положителен ефект върху финансите, комуникацията, пътуванията и информационните потоци.

До 7 януари Меркурий беше в "хибернация" заради съвпада с Козирог, но след това ще се премести в активния и положителен Стрелец и през този период много хора ще направят крачка към мечтите си.

Меркурий във Водолей от 8 януари

Периодът от 8 януари до 31 януари може да се нарече благоприятен. Докато Меркурий е във Водолей, можете да си купите ново оборудване, електроника, джаджи. Също така е много подходящо време за пазаруване като цяло и дори за теглене на заем.

От 8 до 31 голям късмет очаква всички, занимаващи се в областта на науката и творчеството. Периодът не е подходящ за уединение. Меркурий във Водолей предполага комуникация, работа в екип, забавление и наслада от живота.

РЕТРОГРАДНИ ПЛАНЕТИ ПРЕЗ 2021

Опасни дни през януари

10 и 11 са сред най-опасните дни на януари заради съвпада на Меркурий със Сатурн и Юпитер. Това ще се случи в знака на Водолей, така че в този период е възможно да изпитате несигурност, страхове и комплекси. Всичко ще зависи от вашата воля и способността да се справяте с проблеми с високо вдигната глава.

30 и 31 януари също ще бъдат лоши дни, тъй като Меркурий започва ретроградно движение още на 30 януари. Астролозите съветват да не рискувате през тези два дни, да не започвате нов бизнес и по възможност да намалите контактите си.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес