Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Разнообразете Свети Валентин тази година!

27 януари 2022, 18:35 часа

Всяка година обичайно се повтарят едни и същи клишета и пазарът е залян от тях. Бъдете креативни, вложете малко творчество и личната си перспектива и направете един незабравим празник за вас и за половинката си.

Любовта минава през стомаха

Поглезете се! Ако ходите на ресторант изберете нещо любимо и за двама ви, или си подарете изискана вечеря от няколко курса в тематичен ресторант. Ако искате да изпитате нещо различно, подберете ливански, японски или корейски ресторант, направете си доставка вкъщи и заложете на романтичната обстановка и хубавото вино да говорят.

Защо е трудно да изневериш на тези ЗОДИИ

Шоколадът – клише

Типично свързваме свети Валентин с шоколад и плюшени мечета. На повечето вече сигурно им се гади от мисълта да преживеят едно и също и тази година. Направете си сами полезен шоколад, или пригответе сладкиш за любимия си сами в кухнята. Няма по-голяма грижа и признах на обич от това да изработите нещо с ръцете си специално за тях.

И двамата обичате филмите или игрите?

Ако сте от двойките, които обичат да играят компютърни игри – направете си маратон. Ако пък сте почитатели на филмовите такива, изберете си сага, която не сте гледали и в комбинация с вино се насладете на споделения момент.

Тези зодии могат да очакват това да се случи в любовния им живот

Не забравяйте детайлите

За да заинтригувате половинката си, направете нещо „по-така“ с външния си вид. Нека усети промяна у вас на празника. Вземете си женствено бельо, загатнете му за него, използвайте любимото си червило и парфюм. Романтиката се крие в детайлите, не е нужно да правите нещо грандиозно.

Петя Панова
Петя Панова Отговорен редактор
Новините днес