Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Причината тези ЗОДИИ да се връщат при бившите си

28 януари 2022, 09:08 часа

Рак

Раците обичат да проявяват грижа към околните и често това започва да ги прави зависими. Те се влюбват не толкова в човека насреща, а в моментите с него, които му позволяват да проявява своите качества и грижа. Това често прераства в токсичност на отношенията. Те се връщат при бившите си заради спомените с тях и изпълнението на собственото им его, а не заради качествата на другия.

ЗОДИИТЕ, които знаят правилния подход в любовта

Водолей

Водолеите често се вглъбяват в избора си и са сигурни, че това е най-доброто за тях. Често това, което се върти в главите им е: „по-добър от това няма да открия, за това е по-добре да го накарам да работи, дори и насила“. Това е лъжовна мисъл ,която често ги оплита в порочен капан и повтаряне на едни и същи уроци от съдбата.

Близнаци

Извличат полза, за която се закачат като кукички. Било то интимни взаимоотношения, ценни контакти или парични облаги, близнакът открива какво може да вземе и го преследва до край. Дори когато отношенията са приключили, на тях им е трудно да отрежат нишката на облагодетелстването.

Телец

Не могат сами. Те не се чувстват пълноценни, когато са сами и това ги кара постоянно да се връщат при старите им партньори. Трябва да осъзнаят, че това да са цели и самостоятелни, а да не търсят половинката си, ще им с отплати в дългосрочен план и ще ги предпази от множество разочарования.

Тези ЗОДИИ винаги намират негативната страна на нещата

Скорпион

Връзката ги кара да избягат от собствената си наранена емоционалност. Те влизат във взаимоотношения с надеждата да спрат да чувстват и да мислят за това, което е в главата им. С този подход обаче си навличат само нови и нови проблеми.

Петя Панова
Петя Панова Отговорен редактор
Новините днес