Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Петте най-емоционално нестабилни зодии

29 септември 2020, 15:36 часа

Ако се замислим ще открием, че всеки от нас познава емоционално нестабилни хора. За жалост това са хора, които много често не могат да контролират емоциите си, а това, за жалост понякога води до лоши последици. Нека погледнем кои са най-емоционално нестабилните представители на зодиакалните знаци:

Рак

Раците показват твърдата си черупка от амбиция, сарказъм и реализъм пред всички, но вътре под черупката са чувствителни, раними и емоционални. На тях им отнема почти цял живот да се научат как да овладяват и показват емоциите си, без да изглеждат прекалено много или прекалено малко на останалите.

Скорпион

Много често Скорпионите изглеждат студени, пресметливи и подозрителни и това не измама, но малко хора знаят, че Скорпионите се държат така, за да предпазят себе си от хората. Скорпионите имат невероятно силни и интензивни емоции, но тъй като са били резервирани през повечето време, когато се покажат емоционални на хората, те ги смятат за нестабилни. Скорпионите трябва да се научат да показват емоциите си, за да им къде по-лесно.

Козирог

Рядко се говори за емоционалността на Козирози, защото те рядко я показват. Но близките им знаят колко топли, грижовни и чувствителни са. Козирозите смятат, че ако се покажат така пред света, няма да бъдат уважавани, но е необходимо да намерят начини да изразяват себе си пред всички без притеснение.

Водолей

Водолеите често са описвани като разумни, обективни и иновативни, но рядко се говори за емоционалната им страна. Те се затрудняват да изразяват емоциите си – или са студени и обективни, говорещи за чувства, без емоции или са изцяло огнени, страстни и драматични. Тяхна задача през живота им е да овладеят емоциите си и да не се страхуват от тях.

Риби

Рибите са единствената водна зодия, без черупка да ги предпазва от хората – Раците имат черупка и щипки, Скорпионът има твърда кожа, щипки и отровна опашка. Единственият начин на Риби да се защитят от опасности, е да избягат хлъзгави като риби. Заради това, когато се почувстват застрашени, те сменят обстановки и хора. 

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес