Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Няколко сигурни признака,че НЕ сте готова за връзка

07 ноември 2017, 13:46 часа

Желанието за истинска връзка, и готовността във вас да я започнете са различни неща. Да бъдеш вече готов за връзка означава да умееш да убедиш себе си, че е дошъл момента, в който си готов да даваш на друго човешко същество любовта, грижата и уважението си. Да си сигурен в това което следва и да владееш емоциите си. Понякога, обаче, много трудно можем да разберем какво определя идеалната връзка.

Какво да направите за да разберете,че можете да започнете правилна връзка и че това е грешния или правилния човек? Често се случва да искате да имате връзка, но в действителност да не сте готови за подобна стъпка. Животът ви просто не е подготвен за това в него да влезе друг човек и то на толкова важно място – в сърцето ви.

Чудите се как е възможно? Понякога хората просто сме свикнали да търсим връзка просто, за да не бъдем сами.

Ето и няколко сигурни признака,че не сте готови за връзка и че трябва да си дадете още време да подготвите живота си за онзи специален, който ще влезе в него.

1. Липсва ви мъжко рамо за да бъдете щастливи.

Имате покана за купон, но се чувствате подтиснати и нещастие, защото сте сами и си измисляте тъпи оправдания заради които да не отидете и просто да се забавлявате. Започвате да се депресирате, защото в момента сте сами. Начина да се отървете от тези мисли е просто да решите кое е нещото, което ви прави щастливи и да го осъществите на момента. Именно в този момент можете да разчитате само на себе си и да задоволявате само и единствено собствените си желания.

2. Мислите си, че сте на “половина“ и търсите някой, който да ви допълва.

Самия израз “Ти ме допълваш“ фалшив и измислен от романтичните филми. Ако ти самата не го усещаш и чувстваш наистина връзката ви ще се окаже безсмислена. Трябва да можеш да живееш живота си щастлива и сама, преди да позволиш на друг човек да дойде. Неговата работа е да обогати щастието ти с любов, а не да го създава.

3. Търсите спасение от някого.

Ако често си задавате въпроси от рода на “Защо всичко при мен е объркано?“ и “Винаги ли ще съм толкова несигурна?“, значи със сигурност трябва да откриете решението на собствените си въпроси, които в същност са и ваши страхове. Ако не се опитате да поправите тези недостатъци рискувате да намерите същия като вас тип мъж, а от това няма да излезе нищо.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес