Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-страхотните пожелания за Благовещение, 25.03.2022

24 март 2022, 15:24 часа

Благовещение всяка година се празнува на 25 март. Този празник съвпада с Великия пост. Православната църква празнува в чест на благата вест, пристигнала до Дева Мария от Архангел Гавраил. Тя е свързана с раждането на Спасителя.

Ако искате да зарадвате близък до сърцето си човек на този ден, може да го направите, като му изпратите едно от нашите пожелания.

10 страхотни пожелания за Благовещение:

1. Днес всичко, за което мечтаете, ще се сбъдне. Станете рано, заредете се с позитивизъм и правете добро, за да ви се случват само положителни неща в живота. Късмет и здраве ви желая!

2. Нека днес всичко бъде светло и свято. Тревогите да се превърнат в дим, а всички съмнения и притеснения да избягат от вас.

3. Нека Благовещение донесе много късмет и радост в живота ви. Така да бъде и през останалото време от годината – свято и чисто!

4. Само благи вести да достигат до вас. Да ви върви в любовта и от здраве да не се отървете. Мислете си за Бог и помнете, че той ще ви чуе.

5. Нека На Благовещение мечтите ви се превърнат в реалност. Блага вест да ви сполети и животът ви да преобрази. Да сте още по-щастливи, смирени и здрави. Вълнения и положителни емоции да ви изпълват.

Какво се прави на Благовещение, 25 март?

6. На Благовещение ви желаем да откриете онази магическа сила, която сте скрили дълбоко в себе си. Нека тя ви помогне да реализирате всеки план и да сбъднете всяка мечта. Молете се, вярвайте и обичайте.

7. На този ден дайте любов и помнете, че когато човек е готов да даде, той ще получи. Правете добро и отплата не чакайте. Честито Благовещение!

8. Бъдете здрави и здраве желайте на всеки. Добри новини да достигат до вас и щастие да има в живота ви.

9. На Благовещение се молете за здраве, за сила и за любов. Помнете, че човек е пълноценен, когато има с кой да споделя дните си. Обичайте и обичани бъдете. Честит празник.

10. Вълнуващ да е днешният ден за вас. Нека Господ ви закриля и помага. Да има светлина и мир в живота ви. Мечтите ви да се сбъдват, а сърцата да бъдат изпълнени с любов и трепети!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес